А на овие доктори таква им беше кореографијата или отидоа поблиску до жирито за да ги видат од блиску цицките на Емина И Илма сестро среќна нова 2005 година, со фризурата од таму си дошла директно во програма.
Ауууу технички грешкички кај илмето, а богами имаше и малку фалшови, почна да се губи кога неможеше да се слушне, а и песната не и беше баш за нејзиниот глас. Можно ли е да го казнат ова и да испадне илма?
Значи Александра С. за никаде е. Убава е згодна е ама за пеење епа стварно не е и како што и кажаа и судиите многу внимание обрнува на кореографија и сексипил со цел да ги прикрие мааните и недостатоците во пеењето. Даниел преубаво испеа баш беше симпатичен и плус многу беше тешко да го одржи гласот, значи браво. Алекса многу укочен е, нема настап, само стои и пее. Докторите мислам дека можеа и подобро. Илма, лепотица мала растура како и увек, а колку е тешка песнава, свака и част, многу жал ми падна ова на крајов што се деси. (п.с она како би можела да лаже дека не се слушала кога тоа е техничка грешка и продукцијата тоа го знае, Боже ) Сеа да се надоврзам, стварно го сакам Даниел, преубаво пее ама малце се претерува со тие заштитнички коментари овде. Изгледате како опсесивни мајки на кои децата им се најдобри, а сите околу не ви ги сакаат. Кога на другите учесници ќе им дадат лоши коментари, никоме ништа, ама за Даниел одма ааааа ете дека е Македонец не за друго, ние Македонците секогаш последни, неценети.... Па видете до каде стигна Даниел и колку е почитуван и од жирито и од сите. Не се притресувајте толку за него голем дечко е Не ја бранам Емина ама што кажа жената па да го мрази? А за Емина, преубава е вечер.
Еве зошто деца не треба да се натпреваруваат. После најмалата грешка ќе плаче, ќе прави драми и сцени тука. Па и на доктори им се случи па стоечки го прифатија тоа. Илме, досадна си, монотона. Оди си дома, има време, ќе пораснеш па ќе пееш.
Претераа со техничките проблеми,организација за никаде. А Илма па ептен се занесе,значи ако планира музичка кариера,треба да знае да се снајде,не да крека
Гревче како подголтнува, жал ми падна. Карина. Мора подобро да внимаваат на изборот на песни, не знам дали сфаќаат дека е пресуден. Има многу полоши што се за испаѓање пред Илма, се надевам нема ова да ја зафркне.
Ova so navivackive grupi so maicite napisani i iminjata za toj sto navivaat ,pocnuva da mi prilicuva na onie kako od zvezde granda,se nadevam deka ponataka nema da slusame slicni pesni kako sto se peat na toa sou kako sto imase prethodnata emisija
Ај сеа расплачи се! Ја таман си викам, добро е , ќе ја пофалам, се супер(како по обичај), а она тука ми се лигави оти и паднала тоа слушалката, или шо и да е. Иначе добра беше. Дочекавме и нејзе да ја видиме во раздвижен фазон.
Морам да се согласам дека форумџики на темава сте прави коментатори. (без навреда,луѓе ) Баш ме интересира кој ќе испадне вечерва,Чато или Секулич,според мене некој од нив ќе да е.
Дечки па јас сум гревче, јас уште немам ја гледано Илма, шо се деси, што утна? Јас фризурата тостерки и ја видов на слика, Армин имаше ставено на фејсбук. Па дај викнете ме кај вас да гледам бе ако не, за греота сум