Тебе пашу турбофолкерске песне. Не можам бе, одвратноча е овој Маид. А она пратечион вокал што рика во позадина јаооо....
Значи на Жељко алал да му е, само он се обиде да ја смире и охрабри Илма, човек на место. А инаку Илма го има гласот ама го нема стасот. Денес прв пат мрдна со нозете на сцена, баш како што и доликува на годините, а не само во строги тонови, бапски песни. Илма стварно е премлада, и тоа денес го докажа со плачењето одма, чекај бе, не си ти крива, се случува, Жељко убаво и објасна. И сметам дека дефинитивно треба да имат поцврст став во врска со стајлинзите, ако више не знаат и не се упатени, природно си е природно, само карминче нуд и маскара, мислам дека ќе е таман. На тато коментарот за Маид: Далеку си баце ти од ваа песна. Пушти а Ане баш на тоа јутубот ќе видиш, врска нема! Цар мој е, крај!
Маид... А ако не испадне денес онаа Секулич не знам веќе што да кажам..Нека си се пријави на некој натпревар за убавина а не на X Factor.
Леле Илма жал ми падна, не е зрела за Х Фактор. Готова беше да заплаче, не е некогаш доволно само гласот. Даниел беше предобар! Иначе песнава на Маид од Тоше е?
Маид дури ме изненади со песнава, ова најдобра изведба до сега му е. Стварно преубаво испеа (само да не беше педерастично облечен)
Не бев малце тука па да ги искоментирам. Алекса -Преубав како и секогаш,ама мислам дека повеќе му лежат српски песни во стилот на Владо Георгиев,и некои слични такви.. Александра С. -Убава беше ама неме ме ми се допаѓа нејзиниот глас.. Доктори -Супер беа,многу добар сценски настап имаа и ми се допаѓаше што сите пееа а и Урош многу ми е сладок. Илма -И таа ми беше преубава а пеењето не сакам ни да го коментирам. Најдобра! Маид -Супер беше ама повеќе ми се допаѓа кога пее некои погласни песни.