мене ми е одвратна до некаде, без култура е девојчево, нема респект никкаов, па кога ке земе да запее па кога ке отвори устата микрофонот и е мал да и го собере цел-одвратно, очите ко филџани како да ја боли нешто----одвртана е за гледање. треба да порасне дефинитивно па после да поработи на кариера дете си е дете кој сака нека каже.
Да бидам искрена не ја сакам Лана,ама браво за 4у,најдобар настап до сега И гледам дека на повеќето не ми се допаѓа настапот па се прашувам зошто секогеш кај мене мора да биде обратно
Од 4U само таа со црвената коса им вреди, другите сите утнаа, и пак само две пееа, другите беа пратечки вокали
Мене баш ми се допаднаа 4U,солидно ја донесоа песната,најдобар настап според мене. Оваа Вања ми е прекрасна,многу ми се допаѓа гласот нејзин,требаше соло натпреварувач да биде.
Не бе, нема теоретска шанса Катерина да ја чуеме како пее. Лана и Вања се главните вокали, и Теодора е добра, а оваа четвртава само за да иритира ја ставиле таму.
Јас сакам Вања да ја слушам соло, тука ми е апсолутно недоволно истакната!!! Реално, ужасни беа заедно, никако да ми се уклопат како што треба.
Овие како на погреб да пееја, уште труби у позадина им требаа, срамота! Катерин4е мури, гркланот да не ти го извадиле?! Незнам искрено што прават тука овие, ова со групите е најголема глупост, катастрофа се бре, не е фер, некој 1, некои 5 во група, срамота.