X Фактор - Србија (Сител) Фаворит од оваа епизода :up: секоја чест, алал да ѝ е http://www.youtube.com/watch?v=WHDbzbjPbPE
X Фактор - Србија (Сител) Го пратам редовно...едно од ретките нешта што вреди да се гледа на тв. Рано е да се збори за фаворити.
X Фактор - Србија (Сител) Се соглавувам со Сноу, рано е за фаворити и победници да се зборува. Мислам дека сите учесници што поминаа имаат потенцијал.
X Фактор - Србија (Сител) Само мене не ми се допадна оваа што ја пееше Listen? Толку ја нафалија, јас ништо посебно не приметив. Има глас можда, ама не беше правата песна. Преагресивно ја пееше штознам. Воглавно се е просек, особено во последната емисија. Досега само пофалби за Марија (мислам нашето девојче што пееше Лед Цепелин така се викаше) иако не ја слушам многу таа музика, супер отпеа. И Тамара секако, за мене подобро и од Адел ја испеа песната, мислам гласот и емоцијата ми се повеќе допаднаа. Жирито е незнам. Жељко го ценев како пејач ама страшно препотентно делува овде. Ја отупе веќе со коментарите домаче, да се пее на српски . Аман човек не е ова Звезде Гранда. Ако ти не ја разбираш емоцијата зошто можда не разбираш ни збор од тоа што се пее, не значи дека и другите се чувствуваат така. Емина само како физичка појава ја сакав пред шоуто, за пејачка не ја сметам. Ама кај неа важи тоа, има слика нема тон. Страшно ми е нешармантна, лигава, се труди да глуми нешто што не е. Има луѓе кои и физички да се совршени, немаат ништо повеќе од тоа. Другите двајца т.е. Кристина ми е апсолутно коректна, се што кажува е на место, музички образована се гледа. Кики не зборува многу но е океј тук и таму. Океј е замислата на шоуто за гледање, ама нема некако шмек, Идол ми беше поинтересен на пример. И морале оваа Снеже да ја одберат за водителка, која недоквана квачка , па ми се лигави и она на српски.
X Фактор - Србија (Сител) Искрено мене ме нервира жирито што на секој втор ти го имаш икс фактор,ти си новиот талент.Па значи сите се победници т.е го имаат икс фактор Иначе за мене најубаво испеа Тамара Милановиќ мислам беше.
X Фактор - Србија (Сител) Леле оваа Снеже не можам да ја поднесам.Еднаш рече: Леле па како можете да да и дадете,па и ја могу да постанем певачица (вака нешто беше) ама многу е лигава...
X Фактор - Србија (Сител) Леле ќути како можеле неа да ја испратат,како се труди да зборува српски само се глупира И онака е за никаде ама и плус таму не преставува како држава,ќе си мислат сите водители ни се такви
X Фактор - Србија (Сител) Леле тоа детето од Бруно Марс што ја пееше песната, каква емоција внесе, се наежив скрос.
X Фактор - Србија (Сител) Јас менувајќи ги каналите го здогледав Иван Раденов Зар тој не е веќе пеач како победник на Идол или па то не се ни рачуна?
X Фактор - Србија (Сител) Ах овој нашиот што беше последееен ме наежи навистина добар глас Ама зашооо бе толку фалење и кажување истории пред настап ЗОШТООО
X Фактор - Србија (Сител) Јас мислев овој Кики нема да се разбуди до крајот, но добро е почна да зборува Иначе во врска со кандидатите од Македонија, немам што да кажам.. Одлични беа!! Посебни пофалби до последниот што испеа, ме воодушеви.
X Фактор - Србија (Сител) И мене ми е фаворит последниот кандидат, ме наежи! Браво, навистина си заслужи да помине понатаму Едвај чекам да ги гледам следните емисии