Баш така, ме пресмеа. А што ги хејтате фор ју, мене баш вака океј ми се. Како сум уморна, таман приспивна И да, како што кажа една членка погоре, овие докторчињава, од Маид виделе. И ајдеее, цигани на урдааа!!! Ураааа по Еминини ци*киииии!!! За Даниел нема што да зборувам. Досега јавна личност ми нема побудено пеперутчиња во стомак, смао он тоа го може. Штета што е едно триесетина години... Лукијан браво за песнава. Ќе ти речев браво и за настапот, ама Илмиа ја урочив, не сакам и тебе. Море предвреме веќе ништо не пишувам!!! Ма иди бегај бре
Не можат да научат туку така македонски, тоа е исто ко ние од слушање кинески да научиме, едноставно претешко е. Јас мислам дека Александра С ќе испадне вечерва. Нема сила девојката да се избори, толку од неа.
Пооо Илма од шо ме нервира , бркот не би и го задепилирала.Нарцисоидно тибам тоа себевозвишеното,се извинувам ама не можам,највеќе мразам вакви дечишта.Па макар имала глас бе,карактер 0.Вежбала се спремала пффф па само ти ли влакнуле едно?Ај плачи ако не -_- -_- Не ја можам..........сам себе го судел,судииве на ред не можат да дојдат да и кажат мислење,мора она сите детали да ги наброи ај мршшшш
Кога и да ја отворам темава читам само критики за Илма и не ми е јасно за што може девојчето да се критикува Па закон е душиче од дете, јас обожавам и како пее и како се однесува, преслатка ми е, стварно не знам зошто ве иритира толку. За годините што ги има ги шие сите тука во пеење а и во изразување богами Некои не знаат 2 реченици да сврзат како што треба Освен неа, супер ми се и Доктори, Маид и Данчо наш голем маШ секако(макар што на моменти малку педерастично ми делува ) Другите кој како и кога како, севкупно не ми оставиле некој впечаток баш.
не дека е наше дете ама најдобар е и заслужува да победи, ги има сите квалитети а и плус колку е приземен и културен дечково секоја чест....срцка е и го сакаммммм
Хахаха ова не потсети на Тамара преесна што се изначуди што и донесол Х фактор и на крај за јадењето се фати..
Значи, имаме балкански Џон Леџенд, балкански Џастин Бибер, балкански Уан Дирекшн... Заборавив некој? Лукијан... Како да се мачи да се мачи со песнава. Ако он се мачи со пеењето, ние се мачиме со слушањето.
Е не можев да се воздржам, балкански Џон Леџенд????? Емина, дефинитивно имаш проблем со слухот, или форисирањево ти одите предалеку. Си го чула ли некад Џон Леџенд, изгледа не... Срамота, тотална субјективност, дури ми се повраќа кога ја слушам како ги фали, а коментарите и немаат допирина точка со реалноста.
Добар е Лукијан,ама сепак не може да се спореди со предходниот настап.. Кога сме веќе кај тоа кој сакам дома да оди,тоа би биле Александра С. или Тамара