Време е, највреме е вечерва некој од кај цицлестата да испадне, значи мора да се спушти на земја малку, мора. Емина само се воздигнува кога нејзините пејат, а другите сите се подоле од нив, од Даниел е најисплашена и со право, ама нема потреба од таква одбивност кога го коментира, од такт ме извади тоа, дури и Жељко забележа. Значи мора некој од кај Емина да испадне, крај!!! Лукијан значи нема никаков х фактор, се губе, и значи минатиот пат песната ја извртија, океј, ама чиста среќа, не е тоа тоа. Време е за дома, или ти, или 4у, ама тие нема шанса пошто се група нели, имаат доста гласови.
Баш се сложувам за Илма. Мене жал ми беше и баш не ми е некултурна, а за пеење преубаво пее и многу добро се снаоѓа во одредени ситуации, дури и подобро од "постарите". На пример онаа Тамара многу ми е мутава, не знае каде се наоѓа а не па нешто друго. Е она е пример за некултура. Ама секој со различно мислење, нема да е интересно ако сите мислиме исто Туку овој Лукијан не испеа лошо, дури и ми е криво што убаво пее од што ми е антипатичен.
Конечно конструктивна критика од Жељко, се надевам него ќе го послуша, не Емина што само се лигави, не знае ништо реално да каже, за срамота. Изгледа му се посреќи минатиот пат, зашто оваа песна ја бркаше, ама за жал не ја ни стигна.
Лукијан и Џон Леџенд - магаре и музика. Се изгуби скроз во песната, и таа забелешка на Жељко што пред да испее висок тон пее доле хааа и звучи ко да не му мутирал гласот сеуште, така пее Лукијан цело време, од сам почеток. Арно му навести, веќе иритира тоа хааааа негово.
Ah bre Emince zosto tolku ocajno ja imitiras Nicole? Спојлер izvinete poradi latinicava od telefonov pisuvam
Ја не знам зошто Емина толку ги форсира, кога Алекса има просечен глас, Лукијан ми е негде повисоко од него, за Бибер 2 не треба да се коментира. У секој случај, изборот за песна на Лукијан минатата недела ми беше далеку подобар. А гласот му е убав, не е ко на Чато.
маидддддд многу е самоуверен и мисли ххеххее готово е ке е победник--се уфилма дечково---одвратен ееееееееееееееееееееееее како си дига цена дечково-бљак