Многу бев скептична околу изборот на песната на Даниел, зошто песната пред се е тешка, ама иако чудно ми звучеше на почеток, солидно! Не дека е наш, ама за мене он е личноста со х фактор. Александра Б. има специфичен глас, и мене ми звучи интересно, иако изборот на песна не ми се свиѓа. Алекса Перович, што знам, просечен ми беше, не се истакнува. Александра С. нејќам ни да ја коментирам, ова е пред се шоу за квалитетен глас, а не за лепота и движење на сцена.Доктори ми беа океј, како група се далеку подобри од 4U, интересно звучеа во оваа изведба.Илма почна да ме нервира, не и беше погодена песната, и не ми остави впечаток. Маид...Немам нешто посебно да прокоментирам, фолкерски глас има. 4U ми се mehhh, мислам Вања и Лана се океј, ај и Теодора има убав глас, ама оваа плавава...И не е за нив песнава, претешка е.И Лукијан звучеше страшно чудно, мислам песната ми е омилена, и оваа изведба не ми се допадна, изгледа дека минатиот настап нема да му се повтори. И претпоставувам вечер или Чато или Александра С., евентуално 4U ќе испаднат.
Овој бе Харис незнам дали да го хејтам или да го жалам. Ко гревче некое ми е, секогаш уста штом отвори ми делува како да ќе се расплаче, а кога пее па тоа е веќе друга приказна. Како и да испее нема да сменам мислење за него дека не го бива. Едино за едно 7-8 години да почне со турбофолк да се занимава, тука може да пројде. Едит - Не ми се верува дека помина емисијава, овие на Емина поминаа а она не се расплака.
Идиии далекооо , Чатооо иди далекооо. И не врачај се! Све је лаааж, икс фактор не е за тебееееее... Инаку ми се допаѓа песнава, ама не ми е некако за него. Премногу му е детски гласот. Е сега чекам Еминчево да го испофали и комплетно ќе биде.
Ххахаххахахахахахах,го слушам овој Биберко,и мајка ми довикува еј која е оваа што пее?! Одма отпаѓа..леле луѓе се помоча од смеење коа и кажав Машко е
Емино знаеш ли нешто подалеку од турбо фолк? И тоа дочекав, Све је лаж на Х фактор во завиена латино верзија.
E E E Чате ти само буди далеко од х фактора!!! Како кловн е бре луѓе, смешки е цел икс фактор, како може уште да го држат ова чудо тука, не можам значи, срамота! Песната попрамашена - амин! Мора да си оде овој!
Харис ми е како принцот Џихангир - подргбавен Принцот..ај има мана, ама детево нека се исправи малку, делува како едното рамо да му е повисоко од другото..
Мило ми е што Жељко, кога го најавува Даниел, не кажува Кајма-ковски. Не го цепка на делчиња презимето, туку го кажува со наш акцент. Сите други, многу вештачко ги кажуваат македонските презимиња, што почнува да ме нервира. За Даниел нема потреба да коментирам. Толку совршено, перфектно му лежат англиски песни... немам зборови. Коментарот на Емина, за Алекса. Човекот со НАЈУБАВАТА НАСМЕВКА! Дај мори не ме смеј. Ноу хард филингс, ама да не чепнал друга песна од Енрике Иглесиас! Не може! Не давам! Не е достоен. Алекса дефинитивно е од типот на Сергеј Четковиќ, Бојан Маровиќ, Владо Ѓорѓиев... итн итн.
Колку ми е чудно кога го слушам Харис со нежниов глас како ја пее песната од Дино. А не ја пее лошо, добар избор направил.
Еве јас да искоментирам со своите поинакви мислења од другите,како и секогаш.. Мене па баш ми се допадна како испеа Харис..