Има турбофолкерска жичка во гласот. Што ли прават Харис и Илма кога после лајф настапите кога (полнолетните)натпреварувачи прославуваат во дискотека?
Хахаха и јас тоа го приметив Иначе бе не ми одговоривте зошто ве подсеќа на Џастин,многу ме интересира??
Цццц како ја нападна Ж. Има право да си каже свое мислење кое патем е сосема реално. Да не може збор да каже. Ко божем она на него така му упаѓа.
Пееше песна од Џастин мислам дека и беше облечен во тој стил и Емина рече дека ја потсеќа неа на Џастин во изгледот.
Леле дадов рефреш и ми премина директно на коментарите на Харис, а Лукијан зашто каснеше претходно го испуштив скроз, исто Харис не гледав како пее, само коментариве. Што му рекоа на Лукијан жирито и што пееше тој, а исто и Харис што пееше и како испеа??
Не го можам пиленцево,од каде тие коментари од жирито дека е врвен пејач,на детето не му е мутиран гласот,треба да си оди. Се е турбофолк на сценава,за греота е шоуто.Само Даниел го носи светското на Балканот.
Ах бе Сајмоне, на кого даде лиценца, со ваков жанр и тука ќе не трујат. Кристина е во право, дете го таксаат за турбо фолкер.
Хахах уште да не потсеќа на Бибер.. Туку,кога ја пееше песната од Бибер,и почнаа така да го викаат..катастрофален беше
Го слушам како пее, и си размислувам на глас: “Каква песна му лежи на детево?..“ Сестра ми: “Него ништо не му лежи.“ Не знам со кој памет Емина му дава вакви песни. Катастрофа. Ама сепак Емина не е Емина ако не се излигави..
Го слушам како пее, и си размислувам на глас: “Каква песна му лежи на детево?..“ Сестра ми: “Него ништо не му лежи.“ Не знам со кој памет Емина му дава вакви песни. Катастрофа. Ама сепак Емина не е Емина ако не се излигави..
Ајде сеа оваа ќе го фали глупачава. Убаво и рече Кристина, Плачи. И да, не е ова кафана. Толку ми стана антипатична Емина, со нејзината необјективност, неприфаќање на критика, лигавење, избор на песни...
Она што Харис го можел, не го можел никој друг. Ахам. Неможам просто да ја гледам оваа Емина како ги велича, колку само ќе ми биде мило да излезе некој од нејзиниве.
Значи ова шоу неможе ни да се споредува со шоуто во Америка кој гледал знае Едит: Лукијан добар беше, може не како претходниот пат ама сепак во првите 3 ми е