Даниел супер пееше и сега браво за него Е сега Александра Секулиќ ми е одвратна ,останува тука само затоа што е секси и што има убав сценски настап а нема ни глас значи не пее убаво девојкатаа А и Маид ме нервира многу Докторите ми се срциња и ги обожавам На 4U сега им беше најдобар настап ама пак Катерина не пееше Лукијан ми беше океј Се надевам дека Александра ке испаднее
Значи ја обожавам Кристина, права жена, со свој ставови и принципи а најбитно за мене со нетипични балкански погледи.Според мене секоја жена треба да се однесува така. И да, најупотребуван збор оваа вечер се колачињата на Кристина
И јас се сложувам дека тогаш беше катастрофален ама јас знам и пред тоа така го викаа,а немаат ништо заедничко,ај да ја слушаме Тамара да не бидеме офф топик
тамарче душоооооо во твој стил...............................................убавооооооооооооооооооооооо
Мене Тамара не ми е ништо посебно, нека пушти да види Кристина Пери како ја изведува песната. Ова е катастрофа
Еминоо па Х-Фактор не е шоу каде се пеат севделинки и турбо фолк песни. Искрено очекував песна од Дино Мерлин. Катастрофа! И детево и Емина.
Тамара има убав глас, ама не знае да го искористи, а очигледно и нема кој да ја научи судејќи според менторот. Се мачеше со песнава, нема контрола врз гласот, и се тресе ептен.
Емино мааа ДАј прошири си го речникот, гледај малку емисии, читај некои книги , лексикони, ама дајј Боже мој искорени го тоа ФЕНОМЕНАЛНА/ ФЕНОМЕНАЛАН си
Мене Тамара ми пееше ПРЕКРАСНООООО најубаво досегаааа и Александра Секулич баш изненадува во последно