Отвараш речник, стигаш до зборот субјективен, синоним под број еден Емина Јахович. Ајде, следен пат нека го најави оној Алекса како Балканскиот Џастин Тимберлејк, и ова малово него го преименува во Павароти, зашто Биберон му е под ниво, зашто нели само он има тоа што сите го немаат, Павароти бре, глас 8 октави. Не можам да коментирам, оваа Емина притисокот ми го крена денес, до толку тупа нерална особа немам сретнато во мојот живот. Музичар е она колку што јас сум Пикасо и Дали...
Дали сте приметиле како Емина си ги брани своите натпреварувачи.. Кој што да искоментира нешто, одма има контра изговор. Ама па до негде добро е тоа, менторка им е треба да се бори за нив. И стварно денес добри беа сите, ама Даниел.. шта речи, светско а наше Сериозно, до сега сите имале некој кикс, незнам по некој негативен коментар дали песна не им одговара, или било што, а за Даниел ни еден лош коментар пу пу да не го урочам
Значи ништо не разбирате од модава. Ццц, баш е прекрасна, бодито со мрежата одозгора е врв на модата. Spoiler Not. Ајде Чато дома.
Се измачив да ги дослушам до крај буквално, Харис ко некоја жена у то гласот за ништо не го бива, 4У само Вања што знае да пее и Лана до негде Катарина квачкава пак уста не отвори, Лукијан освен тој настапот од претходниот лајв добар што му беше и ништо повеќе, Тамара буквално ко пред умирање да пее, се мачи со песнине ко со сила да ја тераат дај побогу нека испадне некој од овие.Другиве горе долу беа сите добри. Емина ама ја пицнале, груда ипол држи исто и Секулиќ Џоли стајл. Снежа со плавана сенка и таа со тулумба шишката не ги можам ко од Касандра ми се искочени.
Исто и јас , најдобри беа Докторите и Даниел Инаку оваа Јелена Розга каква ми ее сите кандидати пеат поубаво од неа а и тој фустанот (мислам не ни е фустан,костим за капење е)
Што очекувате вие од Розга без мозга... Инаку оваа Дорис, помала кога бев се плашев од неа кога пееше на тв, многу ми е како вештерка и многу се дере. Оваа песнава Марија Магдалена на собир на вештерки ме асоцира, зашто вришти кога ја пее. Ми врати детски трауми, бррр вештица
Ја слуша ли некој оваа Розга бее ? Страшнооо во шо жанр припаѓаат нејзините песни па и кој и ги пишува се замислив А оваа другава цел век една песна ! Доста е шо
Јас да бидам искрена мислев Ж ќе ја поддржи Кристина, не ми личи дека е толку нереален човекот. Или само од инат оди против неа, не знам, не ми е јасно. Даниел убедливо има најдобар стајлинг, до сега нема ниту една утка, секогаш е одлично скоцкан, за разлика од другиве.
Сигурно и Розга легнала со цела продукција, ма гарант. До кај дотурка женава нели, сигурно дека носи боди и долен веш на настапи . У ваш стил, сите се стриптизети и „даваат“. Ах бре Македонијо .
Ау Розга ко у целофан да ја завиткале,следеќи пут по долен веш може да изкоши ќе биде поаатрактивна А Дорис никогаш не ми имала стил -монотонија