Емина ме разочара скроз.Порано ми беше меѓу омилените пејачки,ама тоа лажно цимолење,па величање на натпреварувачите.Што не напиша некоја песна за нејзините ,,ѕвезди‘‘ со хипербола,таман ми требаше за денес,да не се мачев да барам. Инаку за Харис мама се расплака,вика греота детето и мене сега ми е жал,ама дефинитивно треба да си оди дома таман ќе си одмори.Чао Харис.
Епа, вака некако: На Емина фустанот и беше...грд. Друг збор не ми текнува...Знаете! Даниел - Како и обично, беше супер. Нема потреба да коментирам повеќе за него. Александра Б. - Овој пат не се покажа баш најдобро. Според мене, најлош настап од сите нејзини. А и не е многу симпатична, па не верувам да остане. Навистина не ми се допадна. Алекса - Добар е. Но не ми е многу интересен за коментирање. Сепак, добро пее. Александра С. - Не е за овде оваа. Навистина не ми се допаѓа. Не ми е и посебно симпатична. Онака. Мислам, некоја од Александрите ќе отпадне овој пат. Минатиот пат беше малку подобра, но овој пат пак исто како и првиот, за никаде. Доктори - Овој им беше еден од подобрите настапи. Добро пееја, а и сите пееја за разлика од 4U. Навистина интересен и жив настап. Се надевам дека и следниот пат ќе биде вака. Илма - Зошто по ѓаволите толку не ја сакате Илма? Мене баш не ми е крената, самобендисана како што вие ја претставувате. Навистина добро испеа. Па и нормално е глупо да се чувствуваш ако вака ти се расипе настапот. Секој истото би го чувствувал, само таа решила тоа да го покаже. Добро испеа како и обично. Маид - Добар беше, но повеќе му лежат поживи песни на кои ќе има шанса да прави драми. А и палтото беше легендарно. Погрдо - здравје. Некој решил да го копира Миле Паника. 4U - јас многу ја сакам Лана Дел Реј и песнава. Мислам дека беа добри (но не и подобри од оригиналот). Сепак, добри. Сега, онаа плавата повторно не пееше. Но, ај ќе ја заборавиме неа. Може да се каже дека им беше еден од подобрите настапи. Лукијан - Просечен. Не ми остави некој посебен впечаток. Онака. Не дека беше лош. Харис - И овој го имате малку замразено, а? Добар е, но по катастрофата со Џастин Бибер (вториот настап) си овозможи да го викаат така цел живот. Минатиот пат повеќе ми се допадна, но и овој пат беше добар. Не најдобар, но добар. Тамара - Кога почна помислив дека ова ќе биде само уште една катастрофа. Но, за среќа, се претвори во еден од нејзините најдобри настапи. Прекрасна беше. Минатиот пат исто така беше добра. Изгледа престанаа катастрофите на Тамара. Конечно. Најдобри овој пат (а и не само овој де) -Даниел -Илма -Доктори -Тамара А и овој Алекса беше тука некаде. До мене е или судиите премногу го употребуваа зборот „фазон“? Баш ми е некако глуп зборот... Некако подобро без Фифи и Маринела. Снежанава нервира премногу. Сакам да одам до местото каде што се одржува ова, па да ја убијам. Не можам да ја поднесам повеќе. Чао!
А Емина што ја форсираат толку,нејзе солзите и се вештачки не па грудите јабучиците итн.За убава убава е,ама фала на пластиката.
Розга пример како за три минути може да стекнеш 1000 фанови ( сите напалени мажјаци), а да ги изгубиш наредните пет минути кога ќе си покриеш газот..