Па дека мрсно косичето таман. Инаку имам предлог за Илма,планирам да отворам фабрика за правање бричеви,а пошто она има квалитетен брк на само 13 години,дали сака да биде дел од првата реклама,на неа ќе го испробаме првиот брич,хм?Во замена да го напушти Х-Фактор одвратна е. :geek:
Like a child in candy store. Не плачи Еминче, мажето и тоа ќе ти го набави за следен настап и спот, зашто слух, глас вкус очигледно не може, ова може. Немој некој случајно во наредниве неколку гали да ми искоментира дека Лукијан пее како Џон Леџенд а осеќам дека пак ќе пее песна од него , i will hunt you down како онаа од хоророн прстен што им искачаше од телевизот, јас од компјутер ќе ви искачам со шатган.
Абе стварно не сте арни, се згазив од смеење неможам да се соземам Ајде сега да гледаме и да навиваме за Даниел
Не можам да сватам зошто Емина толку се лути и не можи да прифати критика кога се работи за жутотот пиленце,мутавиов и лепотанот... Па добро бе не си им ти мајка па ти го навредиле детето па сега ке се тепаш за нив... И стално нешто кога ќе кажат нешто и превртува очи П.С не можам да поверувам дека 4у влегоја пак
Чисто онака, стварно ви се глупи коментариве за изгледот на такмичарите, особено за Илма. Како што кажав порано, во темата дали исмејувате, први сте да кажете јас никогаш не би тоа, епа се гледа.
Леле каквии феминки ејј, дрски , хејтерки Опасни сте мајке ми. Даниел легенда невидена !!!!!!!!!!!!!!!! - нормално дека ќе помине Незнам за вас мене и Лукијан ми беше многу сладок, а и Доктори. 4у не ме воодушевија, како ни никогаш до сега. Најлоши: Чато, Секулич и Тамара флегмата. Подосадна и поглупа девојка од оваа нема. Дорис како што имаше некоја пред мене напишано БОЖИЦА !!!!!!!!! Фала и кај вас.
Леле каквии феминки ејј, дрски , хејтерки Опасни сте мајке ми. Даниел легенда невидена !!!!!!!!!!!!!!!! - нормално дека ќе помине Незнам за вас мене и Лукијан ми беше многу сладок, а и Доктори. 4у не ме воодушевија, како ни никогаш до сега. Најлоши: Чато, Секулич и Тамара флегмата. Подосадна и поглупа девојка од оваа нема. Дорис како што имаше некоја пред мене напишано БОЖИЦА !!!!!!!!! Фала и кај вас.
Аман од овој Чато, кога ќе почнат да испаѓаат како што треба. Даниел помина, така што се е во ред, кој сака нека си оди дома сега.