Жал ми е што Бркович е настината, а има добар глас.. Убава песна за спас избрала, не и е лоша ни изведбата али може и многу подобро.. Охх во вториов дел од песнава лошоооо.. Нерва ме фати што никој од Емина не е загрозен.. Еј, абе оти не ја допеа песнава??
Сега ќе гледаат само по овој настап,иако знаат кои се можностите на двете.А Бркович не можеше ни да збори прееска од што е болна
Карадај, веднаш по судбината на Александра. Имаш искуство уште овој па, место да се потруди подобар ментор да им биде, глупак.
Ако некој му ја земе победата на Даниел тоа ќе биде сигурно босанец.Толку се јаки како гласачи ова е чудо.Ако не се поделени по градови кој за кого да гласа јас глава давам. Инаку не ме изненади двобојов, а и искрено не е ни една од нив мој фаворит така да сеедно ми е кој ќе излезе, Добра ноќ девојки
Која момичка нема да излезе вечер,следната недела ќе излезе....после мислам дека 4у ќе летаат,а во НАЈТЕСЕН круг ќе бидат Алекса. Лукијан Даниел и Илма.А мене Емина баш ми е фенси,драма куин Велевте имаме Балкански Џони,Џастин 1д,па ќе имаме и Балканска Џоли,Емина како тргнала ќе ги присвои нејзините кандидати
Баш ми е мило што згрешив,Бркович е далеку појак вокал од Секулич,ама како што вели Желката,вечерва Секулич беше подобра.Ќе лета и другата во следните емисии секако