X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Counting Stars не била тешка за пеење :x ????? Даниел се мачел додека ја пеел :x ??? Мислам поголема глупост не сум прочитала,искрено mims-89 би ти препорачала да се консултираш со некој кој се разбира во соло пеење па ке ти објасни колку оваа песна е " лесна " за пеење посебно кога треба да се направи прелазот од ниски на високи тонови,исто оди види пејачот на One Republic како ја пее во живо оваа песна ,па ке видиш разлика ,т.е колку Даниел се " мачи" ;)

2. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Што ти мислам да знаеш... :devil:

На Seashell31, Adi888, Desert.Rose и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Абе се се, ама нема некој да запее да те затресе со подзината уста да останеш, морници да те полазат. Добри 90% се за тралалајки и кафански песни. Нема ништо Икс во Икс-факторов, ко Здвезде Гранда завиткано во поубава кутија.

Не знам, сепак мислам до менторите ќе да е. И да имаат глас тие што имаат не можат да го истакнат поради песните кои им се зададени. Абе ајде ви се молам: Нисам Анџео, Све је лаж, Тек је 12 сати ееееејјјј Тек је 12 саати, на баба ми диско бит да и пуштиш ќе ја отпева за милина и остали глупави српски песни како на Тропико бенд, Владо Георгиев итн. не се сеќавам баш. Уште Цеца и ДМ- Драгана Миркович да им дадат, па ќе покажат талент. :puke:

Ужас. Нема, нема нешто светско, пример само...

http://www.youtube.com/watch?v=ezSsv91xAdY

Пример, да те задрма. Сето така пролазно, пиши 6ка, колку да се пројде. Шо знам... :?:

На Neytiri и Mimi123 им се допаѓа ова.
  5. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Мене жал ми е што отпадна Александра Секулич.Вистина ја мразев многу,ама во дуелот дефинитивно ептен убаво испеа,најдобар настап од сите и беше тој.Можам да кажам дека ми беше и подобра од Брковиќ.

На Sara123 и Adi888 им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Немој ти мене да ми кажуваш да се консултирам со некој, јас добро знам што слушам и како мене ми звучи тоа, така да нема потреба што некој „професионалец„ кој се разбира во тоа да ми потврдува, нема да ми го смени тоа мислењето воопшто, мене не ми звучеше убаво ова и тоа е тоа, нема потреба некој да ме убедува. Повеќе сте заслепени и унесени у Даниел одколку што можете објективно да пресудите дека песната не му беше одбрана добро и дека со оваа песна не се претстави во најдобро светло како што може да се престави со друга на пример така да вакви коментари се излишни. Слушај си го ако убаво ти ја пее на не ми реплицирај мене |(

7. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Ako nesakas da ti replicira tebe nikoj togas ,nemoj nitu ti da repliciras na drug :hai: P.S Edno e da ne ti se svigja nesto na sto sekako imas pravo ,a sosem drugo e da davas strucna analiza za nesto sto ne si strucna ,t.e edno e da ne ti se svigja kako Daniel ispeal toa si e tvoe pravo, no sosema drugo e da kazes od strucen muzicki aspekt deka se macel dodeka peel ili deka pesnata ne bila teska za peenje :)

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Девојко олабави, незнам од кај ја најде мојата анализа стручна, само си кажав мислење, а ти си таа што ми се умеша во мислењето. Ај сеа да земам јас и да им реплицирам на сите што пишаа дека убаво испеал, да ги убедувам дека не е така. Ај кулирај и читкај си ја темава ;)

9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Еј абе нели само Даниел беше македонец? Од кај испадна сега уште еден???? :^) :?: :wasntme:

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Јас ќе одам ќе го запросам и сите ќе ги остам со подзината уста :wasntme:

11. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    И ајде сега,направиле видео и готово одма шпеулации дека Тамара ќе победи...
    Зар има луѓе што ќе веруваат во нешто вакво :wasntme:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Туку само ке објават нешто нашиве без размислување без убаво да видат ... ,па зарем не виделе дека ова не е официалната страна на Х Фактор ,зарем не гледаат дека е тоа некоја нова со само 1.513 претплатници

14. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.049
    не се ова победници сите на х фактор,знам за Австралија го покажаа детето а победничка е девојка што ја имам претходно во темата објавено,видеото е само за реклама

15. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Да бе стварно, Урош нешто збореше пола Македонцец бил ама не го сфатив баш дали доаѓа од Македонија или само има потекло а живее во Србија :?: Ама и некако со зборењето ко македонски да ми врти.. А и јас мислев само Даниел дека остана од нашите ( и Фифи нели ама испадна после)

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    ^^
    Урош десет години живеел во Штип, после се преселил во Нови Сад :)

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Реално да зборуваме,колку и да е добар Даниел србиве и останатите нема да дозволат наш да победи.

На Eci15 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    236
    Мене Армиин :inlove:
    Инаку песната се вика Happy- Pharel Williams :)

19. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    EE Ади ај не ми го чепкај маж ми хаха не се шалам. :devil: Страшно убав е...... ама изгледа заузет е дечкото :(
    http://www.youtube.com/watch?v=KsextaUSgOg

20. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    156
    Loreen ќе биде специјална гостинка во вторник. :) А една голема звезда е планирана за финале.