Counting Stars не била тешка за пеење ????? Даниел се мачел додека ја пеел ??? Мислам поголема глупост не сум прочитала,искрено mims-89 би ти препорачала да се консултираш со некој кој се разбира во соло пеење па ке ти објасни колку оваа песна е " лесна " за пеење посебно кога треба да се направи прелазот од ниски на високи тонови,исто оди види пејачот на One Republic како ја пее во живо оваа песна ,па ке видиш разлика ,т.е колку Даниел се " мачи"
Абе се се, ама нема некој да запее да те затресе со подзината уста да останеш, морници да те полазат. Добри 90% се за тралалајки и кафански песни. Нема ништо Икс во Икс-факторов, ко Здвезде Гранда завиткано во поубава кутија. Не знам, сепак мислам до менторите ќе да е. И да имаат глас тие што имаат не можат да го истакнат поради песните кои им се зададени. Абе ајде ви се молам: Нисам Анџео, Све је лаж, Тек је 12 сати ееееејјјј Тек је 12 саати, на баба ми диско бит да и пуштиш ќе ја отпева за милина и остали глупави српски песни како на Тропико бенд, Владо Георгиев итн. не се сеќавам баш. Уште Цеца и ДМ- Драгана Миркович да им дадат, па ќе покажат талент. Ужас. Нема, нема нешто светско, пример само... http://www.youtube.com/watch?v=ezSsv91xAdY Пример, да те задрма. Сето така пролазно, пиши 6ка, колку да се пројде. Шо знам...
Мене жал ми е што отпадна Александра Секулич.Вистина ја мразев многу,ама во дуелот дефинитивно ептен убаво испеа,најдобар настап од сите и беше тој.Можам да кажам дека ми беше и подобра од Брковиќ.
Немој ти мене да ми кажуваш да се консултирам со некој, јас добро знам што слушам и како мене ми звучи тоа, така да нема потреба што некој „професионалец„ кој се разбира во тоа да ми потврдува, нема да ми го смени тоа мислењето воопшто, мене не ми звучеше убаво ова и тоа е тоа, нема потреба некој да ме убедува. Повеќе сте заслепени и унесени у Даниел одколку што можете објективно да пресудите дека песната не му беше одбрана добро и дека со оваа песна не се претстави во најдобро светло како што може да се престави со друга на пример така да вакви коментари се излишни. Слушај си го ако убаво ти ја пее на не ми реплицирај мене
Ako nesakas da ti replicira tebe nikoj togas ,nemoj nitu ti da repliciras na drug P.S Edno e da ne ti se svigja nesto na sto sekako imas pravo ,a sosem drugo e da davas strucna analiza za nesto sto ne si strucna ,t.e edno e da ne ti se svigja kako Daniel ispeal toa si e tvoe pravo, no sosema drugo e da kazes od strucen muzicki aspekt deka se macel dodeka peel ili deka pesnata ne bila teska za peenje
Девојко олабави, незнам од кај ја најде мојата анализа стручна, само си кажав мислење, а ти си таа што ми се умеша во мислењето. Ај сеа да земам јас и да им реплицирам на сите што пишаа дека убаво испеал, да ги убедувам дека не е така. Ај кулирај и читкај си ја темава
Организаторите на Икс-Фактор несакајќи го објавија победникот? Ни мене не ми беше ништо посебно Даниел онака просечно. Му фали нешто со што ќе растури, да здрма, да наежи. Не го хејтам да не се сватиме погрешно баш напротив ми се допаѓа ама може он многу подобро.
И ајде сега,направиле видео и готово одма шпеулации дека Тамара ќе победи... Зар има луѓе што ќе веруваат во нешто вакво
Туку само ке објават нешто нашиве без размислување без убаво да видат ... ,па зарем не виделе дека ова не е официалната страна на Х Фактор ,зарем не гледаат дека е тоа некоја нова со само 1.513 претплатници
не се ова победници сите на х фактор,знам за Австралија го покажаа детето а победничка е девојка што ја имам претходно во темата објавено,видеото е само за реклама
Да бе стварно, Урош нешто збореше пола Македонцец бил ама не го сфатив баш дали доаѓа од Македонија или само има потекло а живее во Србија Ама и некако со зборењето ко македонски да ми врти.. А и јас мислев само Даниел дека остана од нашите ( и Фифи нели ама испадна после)
EE Ади ај не ми го чепкај маж ми хаха не се шалам. Страшно убав е...... ама изгледа заузет е дечкото http://www.youtube.com/watch?v=KsextaUSgOg