Е како да не ... за еден кикс за кој 50х се извини човекот му се качивме на глава. А другиве со зајадливи коментари не ги чепкаме... не е интересно веќе рили. А Кајмакоски колку пати испеа македонска песна, а колку пати српска? Ја разбирам шала и све, ама не е интересно веќе... Босански држављанин српским пореклом. Пред да ме сфатите погрешно, констатацијата беше шега на моја сметка бидејќи не знам дали постои придавка за некој кој има босанско државјанство а не е Босанец... босански државјанин ваљда...ја сите у еден кош ги ставав...
Мене искрено повеќе Емина ме нервира кога се прави дека ништо не разбира кога зборат на македонски божем на кинески е па незнам колку различно од нејзиниот јазик Жељко стварно се искикса ама па си се извини човекот колку пати веќе..
Се согласувам со цветче93 ..Како се однесува ко божем кинески збори :geek: Мене поќе ми се бендиса А.Секулич него оваа Бркович.Не за нешто ама мн патетична ми е, со она фацките а и не ми звучи нешто којзнае што.Во секоја песна става некој изамериканизиран дел и тоа онака со дерење и мене не ми се свиѓа тоа баш баш а Сашка е дефинитивно физички поубава (што нема врска со нејзиното пеење) има некој нежен глас кој се согласувам дека не е нешто посебно како на Тамара на пример но кога би бирала помеѓу Секулиќ и Брковиќ, би ја одбрала Секулич. Сум малку збунета.Кога беше она најавна шпица Александра.Б рече дека не и се свиѓало тоа што медиумите го пишат за неа дека излегувала до 6 сатот зошто не било вистина а пак во Х Стар Фифи изјави дека е многу уморна зошто со Александра.Б биле излезени до 6 сатот... Мене навистина ми остави позитивен впечаток настапот на Даниел (како секогаш) зошто ова песна ми е една од најомилените а и една од најтешките за машките вокали. Браво,стварно!! А забележав дека тие шо настапуваат меѓу последните,оставаат најголем впечаток.На првите лајвој Даниел па Лукијан а сега и Тамара..
Не сфаќам некои зошто толку се бунат дека Емина се борела за својата група..Па така и треба,според мене жената си е во ред си ги штити членовите од групата,а тоа дека се лигави е дека сака да се направи нешто интересна..Пластична била,незнам што како да нејзините колешки се сите природни 99% од нив имаат пластични операции не е само Емина.. Кристина си е ок..Секој збор што ќе го каже и е на место исто и Кики.. На Жељко мислам дека дефинитивно фаворит му е Илма затоа што за се ја брани и кога ја згреши песната единствено тој ја утеши.. А пред некој ден кога отворив на профилот кај Илма така се изнервирав Напишала дека Кики е крив што ја згрешила песната не требало да и ја одбере таа песна за да ја испее..Абе глупости на кубен не на квадрат..Искомпкесирано чупиште!!
Убаво пее човекот,, нема што. А инаку еве го и Маид со Калиопи кога учествувал во босанско шоу. https://www.youtube.com/watch?v=72wvGrVysuU
Знам. Една братучедка на братучед ми (знам дека чудно звучи) која е од Штип го познава. Учела со него. Ништо не знаел, само пеел.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/438813/ ... do-raspada Се знаеше дека ова ќе се случи со нив уште од почетокот и секој live мислев дека тие ќе испаднат