се согласувам со тебе, само не мислам дека жељко е поборник за и ја фаворизира илмица.....со даниел е 100‘% тој....а што да кажам за тоа некултурно девојче, невреди да се кометира за тоа чудовиште од дете, до тој степен е покварено и арогантно така да не ме чуди никоја нејзина постапка.јас лично неможам да ја гледам, треба да порасне па да биде икс фактор-до тогаш може само да папа и лапа.илмиштето е одраз на домашно воспитување, ништо друго.некултура ми се гади
Да беше некој друг какво тролање ќе јадеше за овие ланциве триста што ги закачил, ама ајде дека е Даниел
Леле и јас истово го помислив! Значи на Јоце Панов душата му ја извадија зашто носел ланец со плочка и ѓердан со крст. Селјак бил, ваков, онаков. А кога Даниел носи, онда је то модерно и слатко, разумеш.
А тек да беше Мартин или Драган Вучиќ не дај Боже, душа ќе му извадеа Ама дека Даниел е, не смее да писне никој. Мене убаво ми пее, ќе си грешам душа да оспорам таков талент. Башка некни многу добро се покажа, тешка песна изнесе, а доста добро ја испеа. Ама не ми е нешто некој јак фраер. Гледам ќе се испотепаат за него жениве. Мене ни нешто физички ме привлекува, ни ми е нешто моќен тип.
Убаво пее да, на тоа поле е одличен. И мене не ми е некој си лепотан. Симпатичен е да, и така мило човече. Има убави црти, очи, насмевка...ама не му се убаво распоредени... ^ Ама ме насмеа Карина со Драган Вучиќ До сега вицови, монтажи, слики, уште што немаше да има за него...
Јас не го гледав минатиов лајв многу,многу само Даниел и Илма ги видов.Ама дефинитивно,Илмето можеше да заќути и да не мрчи за тоа што и се случи на крајот. Ја нисам желела...Како некој да ја праша дали сакала мала е за да трпи вакви притисоци подобро е да си оди. А,Даниел не дека е македонец и мој фаворит ама најдобар е
Даниел, Маид и Лукијан...НАЈДОБРИ СЕ. Алекса иако е најзгоден страшно ме нервира,исто и Харис Чато...бррррр...ме иритира.. Инаку сметам дека Тамара требаше уште во 2-от лајф да испадне...после тоа што се случи.
http://www.youtube.com/watch?v=hv1SiT-KTWU Преубава авторска песна на Даниел, ова посебно за оние што викаа дека Даниел имал нежен глас ,толку мокно да испее во живо ,значи ме остави без зборови
Девојки реално ако Даниел не победи на Икс-фактор мислам дека продукцијата тука ке заплетка конци и ке е наместено. Tој ги има сите квалитети, буквално сите, не дека е наше дете ама најдобар е дефинитивно. Mаид мислев дека кога ке дојде пак во шоуто ке го засени нашиот Даниел, ама кога го слушнав на првиот настап хехехех сватив дечкото може да Даниел само вода да му носи. Доктори ми се симпатични ама не ги гледам како победници. 4YOU немам коментар- на чело со Kатерина плавушата. Харис е само едно детенце кое влегува во пубертет, изборот на песни му е ужасен со последниот настап тотаално се избрука-повеке му лежат женски песни, во куќата кај Eмина кога беше, е тогаш баш убаво ја испеа песната. Илмица не ја ни коментирам-некултура, безобразност, непочитување, ароганција и кога ке земе тие фаците да ги прави уххх страшило-ова е жалосно за едно девојче на нејзина возраст. Aлександра ми е за никаде-има глас само за одреден стил песни, не и за сите-малку е уфилмана со стајлингот хехехх. Aлекса ми е сладок и убаво ми пее детето- нема некој екстра талент. Лукијан убаво пее, балади му лежат и така спори песни-недоволно за победа. Tамара има глас ама некако е многу арогантна и своеглава, некогаш кога пее како да се мачи кутрата, хххехе Риана кога ја пееше ужас беше, се надвикуваше дури. Oва е мое мислење сепак........DANIEL IS THE WINNER, for me and all Macedonian people. Даниел, сите те сакамеееее <3 <3 <3 http://www.youtube.com/watch?v=lnp9uZgOawQ
Даниел е популарен само тука, во Србија, Црна Гора и Босна не е, затоа нивен ќе си победи. Знае некој што песни ќе пејат во вторник?
за сите што мислат дека Dаниел го сака само Mакедонија, а не и другите држави хехехех еве доказ кој колку е популарен на своите фан страници на FB, пресудите сами: Daniel Kajmakoski 230.054 допаѓања • 85.400 зборуваат за ова Lukijan Ivanovic 26.208 допаѓања • 8.075 зборуваат за ова Haris Cato 7.902 допаѓања • 1.296 зборуваат за ова Ilma Karahmet 42.835 допаѓања • 23.247 зборуваат за ова Tamara Milanović 34.912 допаѓања • 14.115 зборуваат за ова Aleksa Perovic 18.448 допаѓања • 8.886 зборуваат за ова Aleksandra Brković - X Factor Adria 456 допаѓања • 164 зборуваат за ова Doktori X Factor Adria 2.285 допаѓања • 691 зборуваат за ова Maid Hecimovic 12.945 допаѓања · 7.274 зборуваат за ова 4U 2.720 допаѓања · 990 зборуваат за ова статистика до 01.02.2014 15.00 часот.