http://www.youtube.com/watch?v=9vzY7Eg_ewo Кандидатите на Х фактор одговараат на прашањето Што е потребно за некој да стани звезда? Сите одговараат дека е поребно да имаш убав карактер, глас, физички изглед и сл., само Тамара мисли дека и е потребно среќа ...Значи на никое интервју не знае да даде убав одговор. ..Јас не знам зошто воопшто се појавува пред камери Изгледа си тргнува од себе па затоа така одговори... Поради вокалните способности сигурно не е на Х фактор...Поради среќата е изгледа
http://xfactoradria.com/article/view/sl ... makedoniji Сега и официјално е дека пораките се со намалена цена. Пуштајте сега дупло, ќе ви дадат гратис карти оти кога ќе победат и прават концерти.
Ај и јас малку да се вмешам Малце да ги искоментирам.. Даниел многу добро се покажва, ама дека е Македонец не вервам дека ќе победи. Сакам ама секогаш Македонците сме биле поттурнувати.. Маид сакам да испадни кај го вратија ич не го сакам нема Х-фактор, само турбофолк можи да пеј. Тамара незнам зошто ви се допаѓа ама во ниеден лајв не се покажа.. само на аудицијата и толку.. Илма интересен глас си ја сакам ама не ми е баш нешто и е мала невервам дека ќе дотурка до крајот.. Бркович можи да испадни. На Емина: Алекса само е харизматичен и понекогаш ми ги пеј убо само рефрените Лукијан почнува да ме нервира затоа што многу го форсира и онај дел од најавата не го сфатив кога емина рече: „Балканскиот Џон Леџент“, зарем не е Џон Њуман? Харис незнам шо да мислам за него.. Групите имаат поголема предност со тоа што како прво влегуваат 4-5 члена и има 4-5 семејства а после и фановите.. Од тоа што 4У еднаш беа на двобој можно е да испаднат, ама Доктори (плус машки се) поќе се фаворизираат и очигледно е дека ќе останат уште долгоо.. И според мене на крајот би требало да остана Даниел, Доктори и Илма.
^^ Обично во х фактор како што сум гледала досега, групите испаѓаат. Не се доволно прифатени, незнам зошто.
Не е важно дали Даниел ќе победи бидејќи обично победниците понатаму во кариерата се "засенети" од страна на некој кој испаднал многу побрзо од нив. Не мора да значи дека ако победи ќе биде супер ѕвезда
Во целост се согласувам за Тамара. Антипатична ми е. Александра С. беше ако ништо друго барем забавна за гледање и секогаш даваше соодветни одговори. А Тамара ја прашуваат што ти донесе џ фактор и она вели Јафа колачина и Munchmallow. Да не не знае каде е? Исто и за групите. Многу семејства, пријатели пред се, потоа фанови, повеќе имаат доктори бидејќи ние девојкиве повеќе ги следиме ваквиве шоуа и си гласаме.
Тамара Миланович (Umbrella Rihana) Маид од Чола пак ќе пее Доктори од Џорџ Мајкл а 4У When love takes over Од Кели Роувланд...За Другите не се знае освен за Лукија "Maniac" и Бркович Where Have you been -Rihanna.
Што е со песниве на Тамара Ако стварно ја пее Umbrella, нека си ги спакува куферите предвреме. Нема врска нејзиниот глас со гласот на Ријана, не и лежат такви песни. Притоа Ријана е енергија во движење, она е млитава, меланхолична и треба и соодветно според ова да прави избор. Некој плаче за таков глас, она не знае да го искористи и истакне. Епа нека лета веќе, треба ти да се прилагодиш на публиката, не они на тебе!
Маид не може ништо друго да пее нормално. Не знам како се врати, убаво направи Ж што не го зема. Тамара и Ријана. Песната не е за во живо да се пее, не може да се испее убаво, исто и оваа другата Where have you been. Судејќи според песниве нема да биде добра вечерта.
Абе имаше и добри песни али мене не ми штимаат матриците никако како амтери да ги праеле па поубаво од јутуб симни по асална е.На Даниел матрица од Каунтинг старс беше чиста утка.А знаете Даниел ли што ќе пее утре .Јас мислам дека Mirros од Џастин Тимберлејк барем таков предосеќај имам.
Нема шанса бре амбрела да ја пее Тамара, од кај воа? ЛЕЛЕ, мајчице, ако стварно а пее, кревам раци од неа и ветувам дека ќе и бидам најголемиот непријател по социјалните мрежи оти ќе ме изнервира ненормално ногу, а тогаш сум ногу лоша. Се зезам, какви социјални мрежи, не ни им ги гледам профилите на фб, освен по еднаш на сите нормално, и на Даниелчес чат пат манијакус шо му ударам. Осеќам дека утре ќе биде најсмешната вечер до сега. И шо би било кад би било, да победи некое Емино синче, а се најголеми шансите изгледа, пошто се уште е најголема енигма кој ку*ац е на сцена сеуште Харис?! Жими се како палента ми е у фацата! Антипатикус но1.
Го чекам Live Настапот кај шо Тамара ќе испеј Некој песна од Адел Rolling in the deep ili Someone like you И Алекса некоја балада од Сергеј Четковичч
Маид според мене утре повторно добро ќе ја испее песната и да е на англиски и нема веза што тој пее само на српски, нему тоа му се допаѓа и никој нема право да го осудува. Тој е еден од потенцијалните победници на ова шоу. Ако не победи Даниел или Маид ова шоу е наместено, а Маид е толку добар што не претставува срамота и дефинитивно го имa X факторот.
Никој тоа не го оспорува али треба малце да смени ,на некој тоа досадно ќе му стане втор пат Здравко Чолич па бидејки вечерта е денс вечер има и други песни не е само Здравко Чолич не мора англиска да е.