X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Жал ми е шо вечер ќе не можам директно да коментирам тука :D
    Ќе имам многу за читање ко ќе се вратам :D Поздрав :hai:

Femina777 likes this.
  2. Seashell31

Seashell31 Популарен член

3. Gioia

Gioia Популарен член

http://www.kurir.mk/magazin/scena/14677 ... na-scenata

Даниел настапува 7 вечерва а гледам и Фифи е возбудена дека ќе пее со Лорин!
    Се опремив со кредитче, денес морам да го подржам и со некое пораче! :D

Lolo5 and oblace1 like this.
  4. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Ш’ убо ќе ја гледаме Лорен вечер. Блазе на кандидатите,си се заопзнаваат со толку славни личности :D.
    Aj вечер пак ќе ја наполниме темава :D

5. Barbica

Barbica Популарен член

Даниел ќе ја пее Wake me up

6. UnPaso

UnPaso Популарен член

7. star789

star789 Активен член

^Незнам како ќе ја извди.. Според мене не му е баш добар избор, ама тој секогаш се труди и едвај чекам да го видам :D

Иначе сега ги гледав настапите од претходните лајвови и најдобар избор на песни кои им лежат беа во LIVE2 само шо Тамара тогаш ја пееше What now |(

8. Femina777

Femina777 Популарен член

^
    Баш ми е песната во негов стил сигурно убаво ќе ја испее :)

Инаку вечер ке ја наполниме темата пак :D

9. oblace1

oblace1 Популарен член

Мислам дека песната му ептен одговара, исто како каунтинг старс.
    Тоа се негов тип на песни, МТV песни, а не Влатко Лозаноски и сл.
    Даниел е роден да биде МTV ѕвезда, а не да пее балкански глупости.Ете го имаат Ќато,Лукијан,Алекса,Маид за таков вид музика.

Madonna likes this.
  10. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Добра е песната и он сигурно ќе се потруди ама сепак мислам Mirrors да пееше подобро ќе беше. Ама и вечерва сигурно супер ќе испее,а и како што ја намалија цената на пораките дупло повеќе ќе гласаме :D

11. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Абе на Лукијан почна се повеќе да му прилега она ФАЛИМЕ УСТО ОТИ КЕ ТЕ РАСКИНАМ ,да не го слушнев на клипот од прошлата гала како самиот се фали дека неможел да помине на Кнез Михајлова од обозаватели и му здосдиле нешто на дури и на телефон така беше ,немаше сега да верувам дека се ова вистина негови зборови во Курир,момакот си се фали самиот дека дека му била доделаена тиулата срцекршач :o |( :x во регионов зашто го сакале многу девоките ,ало Лукијан не ти кажал дека тоа траба други да каже а не самиот ти :fubar:

12. Primadonna

Primadonna Популарен член

13. vetre

vetre Истакнат член

Абе остај дете нека се порадува малку :D :lol:
    Иначе мислам дека песнава Даниел што ќе ја пее ќе ја испее одлично, ама останува да видиме

14. Femina777

Femina777 Популарен член

15. star789

star789 Активен член

Само да ја поправам страницата дека нетреба да се гласа со 07 за Даниел туку со 7..

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Мене ме нервира, едно нешто.
    Што во кое било реално шоу, откриваат се`, уште пред да се случи. Се` ни поставуваат во тацна. Каде е таа неизвесност, да се држи во тајност нешто? Да не одеше во живо, на пример да беше завршен, сигурна сум дека пред време ќе го кажеа победникот. Сите се трудат да откријат нешто, какви штикли ќе носела Емина, оној ќе бил гостин, ова-она... Но, тоа не може никако да се смени, потово не во оваа ера со масовна употреба на интернетов, така што тоа е тоа.

И многу сакам, на некои од натпреварувачите на коишто Емина е ментор, на крајот да се бори за опстанок. ]:) :wasntme:

17. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се согласовам потполно со тебе околу неизвесноста ,и ја сум за тоа да не се откриваат детали ,а посебно што ке пееат.А во врска со Емина тим ,можам слободно да кажам иако сите го напаѓаат малиот Харис сепак иако најмал таму тој ми е најприземен и во давање на изјави и да не беше толку млад мислам дека и вокално е од нејзиниот тим најак .Лукијам ем што ништо не покажува во настапите ,па почна со изјавиве кои ги дава без покриче кои не му идат некако на неговата мутава фаца ,а во однос на Алекса ,симпатично дете искрено не ме нервира ,кое мислам дека Емина згреши што го одвои од групата Доктори ,подобро ке бше да биде со нив зашто вокално е просечен ,кои успут да кажам дека Докториве се повеке ми се свиѓаат секоја чест за Кристина во врска со нив ,се надевам дека нема да се распаднат,многу ми се позитивни децава и убаво изгледаат и звучат на сцена

18. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Кики е ЦАР... дури на настапот сфаќа дека песните на неговите кандидати не им одговараат :lol:

19. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

ххехе мислам Tамара ке распали вечерва, само незнам што се замислува девојкава :D :D :D изгледа ке ја снајде кој високо лета, ниско паѓаааа :lol: :lol: :lol: ама ај ке и помине, а инаку во нивната група како што кажа нивниот ментор Kики , секој си пеел песна што сака и тоа по личен избор (последните 2 -3 настапи), односно тој не им ги избирал веке песните :D до некаде е во право човеков со таковиот став, зошто некоја од девојките, во случајов Iлма или Tамара штом добијат негативни критики од жирито, одма па ја нисам желела то- нисам хтела ту песму и сл-оправданија смислуваат и одма Kики е виновен-демек врска нема човекот....епа еве сега сами си бирале песни па ке видиме што ке направат и постигнат. :lol: :lol: :lol:

20. manja666

manja666 Популарен член

Мене ич не ми се свиѓа песната што ја избрал Даниел. Мислам дека можел милион пати подобра песна Жељко да му даде каде што повеќе ќе си го истакне гласот. Некако сите имаат катастрофални песни за вечерва и мислам дека ќе биде еден од најлошите лајвови. Ама ај да не судам пред време може Даниел сепак добро ќе ја испее, сеуште не ме разочарал, се надевам нема ни вечерва.

Ilinaaa likes this.