Жал ми е шо вечер ќе не можам директно да коментирам тука Ќе имам многу за читање ко ќе се вратам Поздрав
http://www.blic.rs/Zabava/X-factor/4391 ... gradilistu Мислам дека голем дел од србите го сакаат Даниел според коментарите после текстот.
http://www.kurir.mk/magazin/scena/14677 ... na-scenata Даниел настапува 7 вечерва а гледам и Фифи е возбудена дека ќе пее со Лорин! Се опремив со кредитче, денес морам да го подржам и со некое пораче!
Ш’ убо ќе ја гледаме Лорен вечер. Блазе на кандидатите,си се заопзнаваат со толку славни личности . Aj вечер пак ќе ја наполниме темава
^Незнам како ќе ја извди.. Според мене не му е баш добар избор, ама тој секогаш се труди и едвај чекам да го видам Иначе сега ги гледав настапите од претходните лајвови и најдобар избор на песни кои им лежат беа во LIVE2 само шо Тамара тогаш ја пееше What now
Мислам дека песната му ептен одговара, исто како каунтинг старс. Тоа се негов тип на песни, МТV песни, а не Влатко Лозаноски и сл. Даниел е роден да биде МTV ѕвезда, а не да пее балкански глупости.Ете го имаат Ќато,Лукијан,Алекса,Маид за таков вид музика.
Добра е песната и он сигурно ќе се потруди ама сепак мислам Mirrors да пееше подобро ќе беше. Ама и вечерва сигурно супер ќе испее,а и како што ја намалија цената на пораките дупло повеќе ќе гласаме
Абе на Лукијан почна се повеќе да му прилега она ФАЛИМЕ УСТО ОТИ КЕ ТЕ РАСКИНАМ ,да не го слушнев на клипот од прошлата гала како самиот се фали дека неможел да помине на Кнез Михајлова од обозаватели и му здосдиле нешто на дури и на телефон така беше ,немаше сега да верувам дека се ова вистина негови зборови во Курир,момакот си се фали самиот дека дека му била доделаена тиулата срцекршач во регионов зашто го сакале многу девоките ,ало Лукијан не ти кажал дека тоа траба други да каже а не самиот ти
Абе остај дете нека се порадува малку Иначе мислам дека песнава Даниел што ќе ја пее ќе ја испее одлично, ама останува да видиме
Мене ме нервира, едно нешто. Што во кое било реално шоу, откриваат се`, уште пред да се случи. Се` ни поставуваат во тацна. Каде е таа неизвесност, да се држи во тајност нешто? Да не одеше во живо, на пример да беше завршен, сигурна сум дека пред време ќе го кажеа победникот. Сите се трудат да откријат нешто, какви штикли ќе носела Емина, оној ќе бил гостин, ова-она... Но, тоа не може никако да се смени, потово не во оваа ера со масовна употреба на интернетов, така што тоа е тоа. И многу сакам, на некои од натпреварувачите на коишто Емина е ментор, на крајот да се бори за опстанок.
Се согласовам потполно со тебе околу неизвесноста ,и ја сум за тоа да не се откриваат детали ,а посебно што ке пееат.А во врска со Емина тим ,можам слободно да кажам иако сите го напаѓаат малиот Харис сепак иако најмал таму тој ми е најприземен и во давање на изјави и да не беше толку млад мислам дека и вокално е од нејзиниот тим најак .Лукијам ем што ништо не покажува во настапите ,па почна со изјавиве кои ги дава без покриче кои не му идат некако на неговата мутава фаца ,а во однос на Алекса ,симпатично дете искрено не ме нервира ,кое мислам дека Емина згреши што го одвои од групата Доктори ,подобро ке бше да биде со нив зашто вокално е просечен ,кои успут да кажам дека Докториве се повеке ми се свиѓаат секоја чест за Кристина во врска со нив ,се надевам дека нема да се распаднат,многу ми се позитивни децава и убаво изгледаат и звучат на сцена
ххехе мислам Tамара ке распали вечерва, само незнам што се замислува девојкава изгледа ке ја снајде кој високо лета, ниско паѓаааа ама ај ке и помине, а инаку во нивната група како што кажа нивниот ментор Kики , секој си пеел песна што сака и тоа по личен избор (последните 2 -3 настапи), односно тој не им ги избирал веке песните до некаде е во право човеков со таковиот став, зошто некоја од девојките, во случајов Iлма или Tамара штом добијат негативни критики од жирито, одма па ја нисам желела то- нисам хтела ту песму и сл-оправданија смислуваат и одма Kики е виновен-демек врска нема човекот....епа еве сега сами си бирале песни па ке видиме што ке направат и постигнат.
Мене ич не ми се свиѓа песната што ја избрал Даниел. Мислам дека можел милион пати подобра песна Жељко да му даде каде што повеќе ќе си го истакне гласот. Некако сите имаат катастрофални песни за вечерва и мислам дека ќе биде еден од најлошите лајвови. Ама ај да не судам пред време може Даниел сепак добро ќе ја испее, сеуште не ме разочарал, се надевам нема ни вечерва.