Емина ми се допаѓа едино обетките не и прилегаат со тој фустан, Ана некако многу и го сенчале носот и се приметува. Малид ми делува како женско некое, да не речеме педерче право мислам дека нашиот Кајмак ќе биде најзгоден P.S. Ако испадне Малид знаете што фраерче ќе биде " Мала, знаеш кој сум јас?!" хаха
Жутово пиленце има најдобар настап досега, според мене, малку тивко почна ама не е како минатиот пат или кога ја пееше онаа од џастин бибер
Харис зарем знае кој е Мајкл? Секако, барем роден е во времето кога почина, али Били Џин е 3 пати постара од неговите години.
И така поевтинија поракиве, може денес некое пораче повеќе да се пушти, за Даниел нормално. Супер штом одат парите за хуманитарни цели. Ем да гласаме ем да бидеме хумани. Да не е караат дека за џабе сме фрлале пари. Песнава го изеде детево, го изџвака и го исплука. Ај наздравје.
Може Чато е испаднат како мајка му да го носела 2 години а не 9 месеци, ама сепак песната му е каде каде подобар избор од на Маид тапчото. Ама кога ќе видиш па, исти ку‘ац, и двајцата се за црвен картон.
Малиов е се, само не е за на X фактор... ова што го покажа вечерва е реално просечно, а просечно не се бара на ваков натпревар..што знам не ми се допаѓа.
Добор Емина при здрава свест ли е? Како може на дете шо не може да мрдне со нозете, да му дава толку енергична песна? Па и уште колку грдо ја испеја. Можеше барем да мрдне.
Харис баш интереано ја пее песнава. На негов начин. Ама не и најдобро. Мислам дека ќе испадне вечер. А Емина е преубава вечер. П.с ај не лупајте, не знаел кој е Мајкл
На Чато му дала песна од Поп Легендата,не е нормална.Како што рече Реинбоу,песната го изеде квалитетно... Маид си е кафански пејач,по свадби ќе го викаат во иднина,ви гарантирам