Илмааааааааа тугооооооооооооо мојааааааааааа кога ќе почнеш да се облекуваш според стандардите во 21 век душоо когааа??!?!?!??!?!
Значи како напушена теткица е малово. Па и уште со ваквите песни пее.. нека иде на некое босанско златно славејче и нека заврши школо па после нека се пафта по сценава..
Лелеее значи многу сум расположена сите до сега убаво ми испеаа, е само ужасно ме нервира ја приметив илма а илукијан го имам приметено дека даблјуто место да го кажат како меко в они онака баш В го изговараат
Еве ја Емина со грувот. Убаво испеа Илмица, ама кога бре стајлингот ќе и го погодат, да си заличи на девојче како што треба, греота е ова што и го прават.
Греота шо ја уништуваат физички секој пат, утка врз утка, ама има страшен глас, песната ја испеа прејако, алал да и е. Еден од најдобрите нејзини настапи.
Браво бе девојче растури! Како да ја гледам Адел на мали години, во се. Стајлингов е катастрофа. Барем нејзиниот. И ова ако е денс музика јас сум бетмен. А Емина ако продолжи со вакви коментари ќе ги расипе настапиве.
Емина само на нејзините пулени и босанчињава свршува. Колку е нереална, ограничена. 100% сум сигурна дека поима нема што е грув.
Следниве тројца се најдосадните, комотно можам кенди краш да си изиграм. Единствено ме интересира Александа дали ќе има некое подобрување.
А на водителкава контуров на нос забораиле да и го изблендираат па од авион се гледа. Не ја сакам Илма али баш фино испеа. А Маид со Красива ме разочара, ептен.