Еии запеа и Никола.Иначе почнаа фаворити да ми стануваат а на почетокот сакав да испаднат.И Урош колку е убав
Ејјјј колку добро се синхронизирани со гласовите. Супер настап Докториве. Армин ептен се идентификувал со Џорџ Мајкл.
Некогаш се мислам дали можеби влијае тоа што ми е грда песната, ама во секој случај овие јас би ги пратила дома.. Немаат поента групиве стварно.. кој е тој икс фактор што било кој од нив ќе го истакне ако не се соло?!
Ама се кремосани во косите шо би рекла другарка ми. Ако убавки се И многу убаво испејаа. Да прашам вака, знае ли Емина други зборови освен воодушевена и фантастична?
Аман од овој Жељко кога ќе го видам одма кока кола зеро ми се препива, е сега, лиги ми испотекоа... Инаку докториве се малку преголема група, ај до двајца тројца евентуално, ама веќе се изјаснив за групите, не ги сакам, иако овие се подобри од девојките, и на овој настап стварно беа страшно синхронизирани, ми се допаднаа, ама немаат бре никаков фактор. Ајде уште двајца па Даниелчес.
Дали само мене ми се слушна дека им викаа Уууууу на Доктори? Мене ми се допаднаа Доктори и Илма ми беше океј,убаво испеа иако не ја сакам многу.
На Емина повеќе и се допаднал претходниот настап на Доктори, па нормално тогаш имаа мотивација цициња, сега слабо.. Вечерва цицките дома си ги оставила, нема како да се мотивираат децата.. Ех бе Еминче
Докториве се супер, пресупер. Емина ми се чини намерно рече дека минатиот пат биле подобро, ептен почна женава да ме нервира. Само нејзините тројца се добри !
Докторите не беа лоши,ама не им беше најдобар настап.За плакнење очи се таман А дефинитивно Бркович треба да си оди,од толку песни баш оваа ја одбрала