Аууууу Брковиќ ужас ужасен. Да го фати Чато под рака и пат под нозе. И онака оваа вечер има хуманитарен карактер, па нека бидат хумани да ни ги макнат од пред очи двајцата во пакет. Не знам дали се слушаат на проби, има ли бре некој што ги тапша по рамо и им вика, спремни сте за лајф?
Искрено кога видов која песна ќе ја пее ваква бев: .Ама супер ја испеа,многу ми се допадна,а стајлингот
Како онаа лошата во Малата сирена ми е со гардеробава. Страв ме фана, инаку има добра песна. Онака и е погодена според тоналитетот на гласот. Ми се допаѓа изборот. Добро е, сфатиле што значи DANCE, ама не во целост.
Зошто на Александра и направиле слична фризура со минатиот лајф? И фустанот и е сличен. И како може толку убаво да пее со пирс на јазикот? Шала на страна, одлична беше. Александрево го крши мразот со странска песна.
Не ја испеа лошо песната, ама некако на моменти ми се чинеше како да ќе заплаче. Ми нема енергија оваа, кажав и минатиот пат, треба да си оди дома.
Чуден глас има девојката, дефинитивно недопадлив за сечии уши. Имала и полоши настапи, дел од песната ми беше одлична, дел ужасна, ама ужасна ми беше тогаш кога се напрегаше да го исфорсира она различното, пискливото во нејзиниот глас, и шо е со тие парталите на рацете, од очај кон уникатност на сцена личат како подвижни медузи.
Мене баш ми се свиѓа како пее,Чато треба да испадне а не она. Има многу убав глас и многу убаво ја испеа песната.
Ова Еминчево сите наопаку она терсене,боже господе кој те стави жири да изиграваш,антипатично створење. Александра пее одлично,ама песнава не и легна баш...
Мене па Бркович ми беше најдобра од сите нејзини досегашни изданија. Не беше толку лоша, баш напротив.