Феминки незнам дали сте приметиле ама таа плавата од 4U никогаш не пее соло. Сите имаат по некој дел сами да пеат, само она пее цело време со сите заедно. Еве баш и сега Снеже и рече „А ти ќе пееш“? Знаете зошто е така?
http://www.youtube.com/watch?v=5GTO1xvBBGc Ај бе мрш таму лажи тинејџерки и макни се од тука Ова песниве му се смешки ,подобар беше со турбо фолкот
Аууу Алекса, колку слабо! Ептен му е за никаде настапов. Се исгуби уште на стартот, и никако да се пронајде во песната. Не го фаќа ниту ритамот, ниту точна интонација, ништо. Тотална утка! Баш да видам како ќе се извлечат сега со Емина.
И, сега со ракавиве што е работава? Катастрофален стајлинг .....Па и каква песна и дале, тотална утка за Бркович ! Шо бе Алекса озбилно? Ај сечи перо м?.. да ми извините на зборов како пре*бан ја пее песнава ..хаха Ајде одвај чекам Даниел да го слушнам
На Алекда уште АЈ КУКАРАЧА му остана да ја испее Латино Американец мислиш е АМАН БЕ 63636463633 ПАТИ СТИСКАМММММ ИСПРАТИ ЌЕ ПРОГЛАСАТ ПОБЕДНИК ДУР ПИШАМ )))
Ај СРЧИ Перо. Боби баш ми е гајле е потешка од сите песни заедно на Алекса. Со ваков искршен јазик, Алекса може само на плантажи да бере портокали. Латино заводник брееееј.
Знам,ја разбрав мутавата се позна дека не сакаше да одговори па не разумем македонски па уште ќе сме виделе дали ќе пее.Нормално дека нема кого лаже не знам. А,Алекса навистина лош избор на песна и како да се здтка на почетокот.
Емина мисле дека може да му изграде фраерски стил, и се труде и го насмерува во тој правец - заводник, демек латино, странски мачо, насмевки прекрасни не ти знам што. Ама не, дечкото е просечен, ништо повеќе од претходните што пееја пред него, можеби само не ме нервира толку, и плус е нај културен и прибран, ама следен е Даниел, осеќам дека ќе го засене за сите пари!
Конечно некој размрдан на сценава, но стајлингов е многу рокерски за ваква песна бре. Петиција да се убијат стилистите во шоуво. Мора да признаеме, само тој ја има целосно подогено темата на овие настапи. Конечно видовме некој да мрдне од своја точка, исполнет со енергија и све то.