Нека не даваат Емина да им бира песни, му рекла на Aлекса дека со песнава ќе се истакне комплетно. NОООООТ!!!!!!!!!
Да ти се сневиди у тоа „Не кужем македонски“ нц,нц изроди сме.Голем респект за Даниелчево што не се исељачува да збори српски-македонски јазик како оваа Марија Ичкова ако и се сеќавате Инаку Александра Брковиќ многу добро испеа,и добра песна,А овој па Алекса дигнат,дигнат,ме нервира најозбилно.И поидиотска песна неможеше да избере.Фуј!Ајде да видиме кој е следен Btw. Оваа Емина,што ме нервира,одвратна ми е одсекогаш посебно од оној лајв кога му кажа на Даниел дека им препорачувала песни тој што ги избрал на своите момци.Идиотка
Најслаб настап до сега, одма да си оди дома. Што е со коментаров на жириво, што слушаа? Таму во живо да не ги изговараше како што треба зборовите?
Лепи, тапа за шише си, бе! Не си ти за тука. НАЈН! Едвај чекам некој да ја испее What does the fox said.
Бруки!Лелееееее! Кој крај да го фатам и да избегам, само Алекса да не го слушам? Па колку грдо ја почна на почетокот, страшно луѓе мои. До кога Емина планира да го прави шпански, бразилски, аргентински, латино “заводник“?!? Едит: Малку му фалеше за на крајот да го сврти орцето. Ја видовме Емина дека се избричила под мишки.
Доктори браво, ми се допадна настапот, баш беа усогласени Александра, ајде трета среќа за да испаднеш Алекса WTF?!
Што го натера пак да пее, да се искупи? Емино оди џитни се негде, очај, не можам да ви опишам колку одвратна ми стана.
Дали е Емина нормална?Уште па се фрцка искрено најслаб настап на Алексса али,нормално нејзините жути пилиња се најдобрите.
Шо му е на Жељко вакво пеење на Алекса да фали????? Што дроги ставила Кристина во колачите нејзини, па и таа да го фали, барем она е искрена секогаш Текстот од што сакаше да го погоди цел го испогреши.. Слабо, со на Џипси Кингс песната многу подобар беше. Емина да престане да свршува на детево, аман 18 години има, свести се жено !