Не ми се свиѓаше настапот, колку подобро може само, ова е слабо, прилично слабо. Се уште се чека оној настап што ќе направи БУМ.
Супер. Одличен. Совршен... Џабе коментирам А и убава песна му одбрал Жељко. Кики никогаш не знае шо да каже. Реков ја Емина не знае друг збор освен фантастичен.
Еј, оваа Емина аман Боже најди си некој ,,швалер,, бидејќи очигледно оној твој Сандал не те задоволува а не знам и дали те гледа кога ги правиш овие ку*вински фаци ма!
Еј, оваа Емина аман Боже најди си некој ,,швалер,, бидејќи очигледно оној твој Сандал не те задоволува а не знам и дали те гледа кога ги правиш овие ку**ински фаци ма!
Оваа Ана на што дроги е вечерва? Може се обидувале да ја освестат, затоа каснеа. Оригиналната Лорин настапуваше, ние па помисливме имитатор сте нашле.
Песнава ми е една од омилените, ама мислам дека од сега нема да ја слушам Avicii, туку Даниел. ПРЕДОБРО ДАНИЕЛ, СЕКОЈА ЧЕСТ БЕ МАКЕДОНЧЕ! Секоја чест и за бркот, па нели е роденден на Гоце денес, така така испочитувај го
Туф бе,што е кексче Даниел.Многу ми се свиѓа стилот,изведбата се.Хумористично фраерче е,браво Ајде да видиме сакам Лукијан да ме освои со некоја балада повторно.