Тамара може да не а пее чадор песната, пошо преѓеска на патролата кога ги покажаа како дрндаат со бркот, она и рече, па сменили смо је, па видечемо, па дај боже да и е сменето, искрено воа и е последна шанса од мене, само еднаш се докажа на лајф настапите, се друго и беше утка, не можам веќе да ја подржувам ако и вечерва се удаве во свои го*на. Жал ми е за тој моќен глас, нека ми го прате преку блутут, одма знам шо песни му требат!!! Згуфа.
Дури ни Даниел не успеа да ја опраи вечерта. Оваа Ана намерно му рече дека е скромен, да го буцне малку. Таман мислев се научи да каже фала и да се чисти од сцена. Пих, уште не ми се верува каква песна пееше од толкав избор. Ах бре Даниеле... Следниот лајв мора да се покаже. Од Тамара очекувам циркус и фалшови еден тон.
Даниел ни е најдобар, знае и како да се однесува на сцена, се гледа дека е роден за ова. Лукијан ми се допадна. Незнам што е на Емина, цел настап и беа рацете во воздух
Баш ме интересира како Тамара ќе се покаже во dance песна. Не можам да си ја замислам баш.. Стварно ќе ја пее Umbrella?
На Харис песната му беше лоша. Маид не беше лош На Илма најдобар настап и беше овој. За Докторчињата незнам што да кажам многу ги сакам и сите убево пеат Александра ми беше океј Песната на Алекса ми беше многу многу глупа , лош избор на песната За Даниел можам само да кажам едно големо БРАВОО Лукијан супер ми беше
Што е бе со Рајна ( ријана) оваа вечер ????? Катастрофа пее оваа , маршшшшш !!!!! нека испадне веќе еднаш
Фала му на Господ, Тамара се враќа во колосек. Убаво си пее бе девојчето, ама не и требаше да се окези на пола песна. Едит: Ова баш и не е денс.
Добро бе биваше ли Тамарчево да не мрдне?-.- Работава денс,а она поздрвена не била..Па ваква песна ли се бира за денс?