Прво прашање е што е со менторите бре?! Дали тие слушаат бре? Тамара ги прекрши правилата како прво, шо е на девојката, во свој свет лебдее само? Значи Тамара ако сакала ваква изведба, Кики требе да пресече и да и рече, океј, знаеме дека тоа е твој стил, али денес е вечер за сите еднакво - значи денс вечер, можела да почне вака, и на крај бар 30 секунди некој бум да има, да мрдне со колк, рака, шо и да е значи. Кристина се гледа дека ја сака Тамара, и на секој начин ја охрабрува и бодре, дури и вика не секој може да го виде твојот талент, значи може Кристина, ама која денс верзија беше овоа бре, срамота, девојката како после најлошиот кошмар да дојде на сцена, избезумена и исплашена. Никој не и го оспорува талентот, ама Тамаро, ела да те окубам сега, гуско една на гуските, не можам више културно да пишам, мамето твое, кај од сите жени на светот баш тебе Господ тој глас ти го дал и тој ограничен мозок и размислување... Жално и смешно беше, а врвот беа коментарите на менторите, толку неадекватни и никој не се ни труде да и ги отворе очите, незнам, Сајмон треба на една вечер да дојде и да ги испегла сите. Толку од мене за Тамара, шом она кренала раце од себеси...
Во Штип живеел Урош, убаво му текна да го спомне тоа. Ајде уште девојчиштава нека изгракаат и нека заврши мачењево.
Вечерва никој посебно не ме воодушеви, песните пола не се денс ама ок штом им дозволиле да ги пејат значи не е многу строго определено само насока им даваат. Морам да искоментирам за оваа Катарина, плавата од женската група, многу ме потсеќа на Шакира во лицето.
Мене ни Тамара. ни групава бе ми се свиѓа,досадни ми се ко Синтезис шо знам...и косиве на оваа пресиранава и онаа ко шеќерна волна ужас
Мислам дека поенергичен, позабавен и поинтересен лајв од третиот нема да има, овие други лајвови ми се досадни, ама третиот беше врв. Вања најдобра е! Иначе многу ми се допаѓа како е облечена Катерина