Не ми се допадна баш настапот а стајлингот преубав им е.Иначе Катарина среќна е многу 1 збор што ''испеа''..
абе ајдеее ја слушнала и пеала добро , ако иеиеиеиеиеие е добар дел за да слушне како пее , браво за емина
Meне вечерва никој посебно не ми се допадна, сите беа просечни.Даниел ми звучеше чудно, мислам наш е и се тоа, ама вечерва не се покажа во најдобро светло,но на рефренот највеќе ми се истакна Може многу повеќе, мислам за талентот нема потреба ни да се дискутира.
Заклучок од цела вечер:Просечност.Никој не се истакна вечерва,повеќе од 2ца натпреварувачи/групи би требало да си одат. Емина конечно кажа нешто паметно. Ако планираат да ставаат тема на вечерта,нека ја почитуваат,а не кој што ќе му текне. Хаос.
Оф Емина глупачата се најде паметна да прашува. Треба Кристина да и рече, а зошто ти им даваш турбофолкерски песни да пеат? Лигавештина една.
Песната има две ебани строфи, и двете строфи ги пејат само Вања и онаа што личе со Тамара, има ли мозок Кристина, како може другите две, никако да не запеат бре?! Па ако немаат глас, шо е очигледно, кој ку*ац се у х фактор?! Зар не можеше само уште едно дуо како х2о?! Јас стварно сум изреволтирана од се, и од Кристина, и браво Емино, значи конечно првата добро осмислена сложена реченица ја кажа, напредуваме. И за што се тие двете бре у позадина сами, за да скокат, и овер само да пејат?! И што што и леже на Катерина Кристино?! Фразата на крајот овер?! Која фраза мори глува, тоа е еден збор од два слога! Ма марш бре, бегам јас се изнервирав, срање е се, се.
Конечно ЕминКа даде правилна критика. А објаснувањето на Кристина за 'пеењето' на Катарина беше плитко..
Мислам дека 4У имаа најденс изведба до сите. Со исклучок на Данил, се разбира. Дали тоа Катерина испеа оувеер или мене ми се слушна? И шо му е на Кики со “мама Кристина“? За фризуриве.. Теодора ко искубана кокошка.
Овие па во главите како тикви ми се - МАМА Ох леле забавно е да се гледа х фактор во друштво на мама и тато