X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Јас да бидам искрена ќе пуштам некоја порака вечерва само заради целта, инаку немаше шанси. Не заслужува едно вакво шоу да се храни од наши пари. Даниел дотурка до негде, направи нешто, може комотно да си оди. Може и подобро е, со оглед на тоа какво срање станува шоуто. Ама повеќе не пуштам ни една порака, а ќе се замислам и дали ќе го гледам, или ќе ги премотам настапите само.

2. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Го делам истото мислење никој не ми остави посебни впечаток. Ни песните што ги пееа не ми се допаднаа онака просечно. Изгледа премногу очекував :lol:
    4U сигурно во двобој ќе бидат вечерва. И Жуто пиленце би сакала да искочи конечно мислам... Милош место него да продолжеше супер ќе беше...

donna.17, Marossa and ivana63 like this.
  3. LadyinBlack21

LadyinBlack21 Истакнат член

Конечно некој да каже нешто паметно..убаво прашање емина :)) неможе некој да пеее а некој цело време да се шлепа на туѓ труд ...стварно катарина ни еднаш не запеа ....во 4 u најубаво ми пее Вања..додека катарина шо е просечна уше се филма као какви прашања бла бла превртување на очи..заборави дека пред некоа време плачеше зашо испаднала...ниеднаш глас не и се слушна а девојката мисли дека веќе е ѕвезда ауу толку ме нервира антипатично створење.....

4. SparkyAngel

И пак ќе навивам за Бркович :lol: :lol:

5. elence132

elence132 Истакнат член

Мислам дека Харис и Александра ќе одат во дуел и на крај Александра ќе си оди

6. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Ау како и го спушти Емина на Кристина. :D
    Па у право е,барем нешто паметно да каже.
    Само се шлепа таа катерина,треба да се истакне и ние да видиме она каков талент има,а не само у позадина да пее. И еден збор и дала и тој го исфалшира. :D

SparkyAngel likes this.
  7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Јас ќе пуштам по една порака од кај мене и од кај дечко ми без он да знае, секако спие. :D
    И дефинитивно не гледам више, само на јутуб настапите, не вреде да се троше време за слушање празни и несодржни критики, од пристрасни ментори кои се типично Балкански расположени, тапкајќи си се по рамо едни со други и закопувајќи си ги децата со нивните таленти. УЖАС.

8. Giovanna

Giovanna Популарен член

Емина да беше толку бистра и да умееше да примети некои работи требаше фино лепо да го искоментира тоа на претходните настапи на 4U, а не сега од Твитер да збира мудрости.

Не дека девојкиве се добри ама ме напнува вакво паметување, па уште од Емина, особа што не знае да
    прифати критика. За нејзините да дадеа некој ваков низок удар гарант очите ќе им ги ископаше.

9. RainBow

Јас не би и го земала ова на Емина како нешто паметно, само како буцкање. Ќе беше паметно ако истото го направеше со искрена критика кон своите кандидати. Вака само е злобно и ниско, ништо повеќе.

10. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се чудам зошто оваа Тамара пред камери ја пуштаат да збори? :D

tessie, Femina777 and BelieberYeahh like this.
  11. Marossa

Marossa Популарен член

Па сакав да кажам дека конечно даде критика на место,иако каснеше малку.Она што си е лигава и самобендисана,тоа е друга приказна :D Чекор по чекор,може ќе се поправи :lol:

12. donna.17

donna.17 Популарен член

Vecerva duel Aleksa i 4u spored mene. Istiot komentar za plavusata da ne se povtoruvame, a za Aleksa golem minus me razocara vecerva ocekuvav poveke. I sorry za latinicava od mob pisuvam.

13. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Мислам дека вечер Александра Брковиќ ке излезе иако оваа вечер имаше многу лоши настапи а од жирито добија пофалби.Од Кики и Емина не очекував секако некоја асална критика но Кристина и Жељко ме разочараа.И каква е оваа денс вечер кога ниедна песна неможе да се класифицира како таква.Единствено на Алекса песната беше таква жива ова другите..

14. karina8

karina8 Популарен член

Тамара ја прашуваат зошто треба да гласаат за неа, она кажува зошто требало да победи. Тибам самобендисаното нешто, неподнослива гуска |(

tessie, Ilinaaa, lana.del-rey and 4 others like this.
  15. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Најлош live до сега...катастрофа. Имаат тема а секој што сака си пее. Жирово фали се што ќе му текне...и што чини и што не чини,стајлингов не го коментирам. Со еден збор...ужас :|

16. Avenged

Avenged Популарен член

Многу нормално :D

Attached Files:

Lolo5, iloveyou29 and Ilinaaa like this.
  17. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Вие што само вечер ќе пуштите ,,по една порака,, немојте после да зборите овде ,,еј вие само мислења правите, само глупости зборите, а пораки не пуштате,,. Со оглед на тоа што сами признавате дека не гласате не сте во право ако ги критикувате другите за истото.

18. SparkyAngel

Абе овие не се нормални нели поевтино нема 50 денари да биде глас? :fubar: 41 денар ми вика сега гласав нели 21 денар ќе чини порака... Како и да е секоја емисија гласам за Даниел, само безвеза ми е кога викаат поефтини пораки а НЕ се. Ама ајде whatever...

19. elence132

elence132 Истакнат член

Леле не ми се верува !!!!

20. RainBow

Оф Принцезите, не биле секогаш расположени. |( Што си мислат луѓево, ѕвезди се?
    На другите шоуа плачат од среќа бре да се стигнати до тука, а не да се пренемагаат, глупачи никакви.
    Место да работат најмногу што можат, да дадат се од себе уште ќе извољеваат.