Се уплаши Емина е ајде нека види како е А,4U дефинитвно повеќе ми се допаѓа како пеат. Хахахахах,дали Харис плаче?
Хахахахахахха рикај Чате рикајјјјј!!!!! Нормално, више нема асови во ракав, мора со женскиот адут да проба - плачење!!! Сигурно Еминче му го шепнала трикот!
Харис веќе плаче, али 4ју се неспоредливо боље. А на Емина капа и симињам за менторството и кога знае и слуша дека лошо пее го бодри и форсира.
На Харис шеќерот му падна,не можамммм хахахахахха умирам еј хахахах кое женче е малово,овој само обратните тинејџери го гласаат хахахахахахах крај чао
Аииииии се расплаче Харис sooooo sentimental! Порасни па следеча година. Жељко пак ке пресуди предосеЧам хахахах
Еве и јас да си го кажам моето мислење... Маид - не ми се допаѓа чоеков и според мене воопшто нема Хфактор Харис - незнам..арен беше Илма - THE BEST вечерва ме воодушеви, преубо испеа и си ја засакв ептен од вечерва, почнува фаворит да ми станва.. само стајлингот не му беше баш.. Доктори - претходниот лајв растурија, ама и овајпат беа многу добри и поозбилни Александра - не сакам да ја слушам така да на последна листа ми е Алекса - според мене лесна песна, има харизма ама не се мери харизмата туку пеењето.. ама публиката му бери гласови Даниел - му фалеше само малку поќе енергија и перфектно ќе ја изведеше песната Лукијан - колку шо знам Емина премногу ги форсира и незнам шо сакаше да постигне со то шо избра песна на Жељко не ми беше ништо посебно.. Тамара - прв пат во лајв шоу да отпее убо, не беше најдобро ама најубо досега 4У - фалеше енергија и ќе ја изведеа поубо песната, ама ајде и вака арни беа Лорин - првата како да не ја испеа не ми беше нешто.. ама другата поубо ја испеа..и не ја сметам баш за славна.. Robbie Williams најсрекна ќе бидам..
Леле,не можам на ред да дојдам да напишам катастрофа пее,ајде надвор Чатко .оф леле кутриот плачи ,доста ти беше мутирање имаш уште многу за делкање ти дури да станиш изграден пејач . Овие подобри беа 4u некако ама пак Катеринка не пееше,пустата никако да стигни да го пушти гласот.