Молааааааам?Зашто пилево остана заштоооо?Не,оваа Емина гарант го подмитила Жељко! Дефинитивно Харис беше за никаде а,4U беа убедливо подобри!
Дајте донирајте пари да одам до Белград вечер и да му го ископам окото или да му а ампутирам ногата, не можам, воа е веќе претеризам бре, кој го гласа овој коноштип бре, кој ?! Емина дај боже мажот ти да стане посесивно љубоморен, да ти ги стегне конците малку, да се смириш, оти а претера и ти. Се разочарав по милионити пат оваа вечер. Жељко е под влијание на Емина, се гледа од авион, лудак еден.
Лелеее плачкото остана. Ма идиот и глуперда една што го тинтраат боли ме .!. ако е емотивен тинејџер врска си нема од пеење бееееее завива како засипнато куче. Наместено, преварантско и е*ано шоу. Се' прават само заради профит и намерно прават да има од секоја држава по 1 кандидат за да има кој да гласа и да молзат пари. Говеда ненаситни!!!
Лелееее нервно оболев!!! На Желко му стискаше да гласа за Харис, си вика: Треба концерти да правам во Босна, да не ја згрешам. Емино, дај му на Желко!
Добро, добро, добро пак остана ова мутавово, значии, не знам што да кажам, глупости живи. Па и она лигувчено Емина повеќе не можам да го гледам. Толку одвратна ми стана чудо нешто. Алекса со Ај сечи пего и овај Харис појма од живот што нема да поминат. Да ти се плукнам во шоуто.
Жељко продаден и глуп куртон за да и угоди на Емина гласаше за Ќато затоа се мислеше толку време како да гласа, а беше јасно дека сакаше да го прати детиштето дома. Имбецилно шоу, многу ме потсеќа на операција триумф кога победи копукот Аднан ако некој се сеќава. Пак местат босанец да победи хахаха.
Не ми се верува дека ради овие срања јас вечерва не си легнав порано,а треба утре рано да станам,не вредат више да ги гледам. -.-
Нене,фацата на Емина беше- Уф Мустафа добро Е,не ти кратам од сексот На Харис му шепна-Не се секирај,намерно помалце гласавме за тебе да не е приметно се шалам ама крајот го стаив пилево ме пресмеа баш крај ми а ривр беше
Плавушата ги зае*а ,сите сфатија дека не пее и дека се шлепа на другите па си набија така мн негативни поени.Во секој сличај подобри беа од пубертетлијата
Ме чуди зошто не гласаат за 4u,ако се оди по гласови секако Не требаше да испаднат,ама ајде Бај д веј не сум единствена што мислам дека Харис не пое лошо,нели ?
Се исплашија луѓето Катарина да не запее наредниот пат и ни ги разболи ушите, па не гласаа за 4U. Итра е Емина, затоа она побара плавава да пее наредниот пат. Види лисица
Ја ова веќе не гледам бре.Иако не ги обожавам 4U,Харис беше ужасен.И плаченката Емина го подучила!Не ми се верува... ilent:
Eeeeeeeee живи глупости! Абе ајде народов дали е свесен за кој гласа! Ејј луѓе освестете се! Овие шо испаднаа имаа прекрасни гласовии! ПРЕКРАСНИ! Ова не е можно!!! Spoiler Сепак е можно, али шта чеш...
Што рекла Емина на Кристина за плавата? Дека не знае да пее, така? И Кристина што одговорила? Баш ме интересира, ај кажете.. Инаку, мене сеедно ми беше кој од овие ќе излезе, ни тие ни Чато ми се нешто икс-факторни па да им се секирам дали ќе излезат или не, хехе
Во ред. И Фор Ју и Харис беа добри. Но, еден мораше да испадне. До мене е или Емина остана без зборови иако Харис продолжи понатаму?