X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.212
    Допаѓања:
    124.424
    Апсолутно. Па само две девојки пееа!! Инаку оваа вечер ми гракаа како мачки пред парење. Мислам дајте луѓе реално ужасни беа. Не знаат еден то да издржат. Харис ми е мило што остана заштода беше " плачко"
    како што велите одамна ќе си одеше а не да пее со лонгета и болки 14 годишно дете. Срамота какви муабети се изначитав.

И што толку имате против Емина? Зашто е убава?? Зашто си ги брани своите? Не се кара како Кристина и Жељко?

На Lolo5, tessie, Adi888 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    Уууууу штета :x: се спаси малиов...најслабо пее и пак го изгласаа него :devil:

На Dog-lover и SimonaTino им се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    И самиот Харис а и Емина знаеа дека девојките се боље, стварно е тотално не фер оваков избор, треба да си луд да го одбереш овој неврамнотежен тинејџер наспрема гласовните способности на трите девојки.

Прв, а очигледно и последен пат гледам хфактор, мислев дека е попрофесионално и без стандардните местенки, но тоа е балканскиот менталитет. Незнам кој им дал ова да го снимаат, пушти бре Звезде гранда и слични срања да има народов што да слуша.

На Giovanna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Више не гледам икс фактор,ќе прочитам кој испаднал и ќе прегледам на јутуб настапите само што ме интересираат,наместено е се знае. Емина сеа иди дај им и на Мустафа и на Жељко у 3ка пошто они те спасија,глупача една. Најмногу ми е криво за Вања и Лана,многу добар глас имаа. Ајт добра ноќ.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  5. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Искрено ужасно пееа 4 you,одамна требаше да испаднат.
    Маид ми остави голем впечаток,исто и Илма беше супер.

6. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Сега ке има-ат и Х фактор плачко :lol: ( ;( )

7. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Се согласувам со тебе nena2010. Мене Харис ми е толку мил и скромен уште од првата појава.
    Имал 14 години, а кој би рекол дека има толку? Го разбира животот на секое поле, секоја му чест.
    Само најмногу ми е жал за Вања, таа беше една од подобрите ама тоа е што е.
    Мило ми е што остана Харис :)

На FotoLina3, tessie, Anouk и 2 други им се допаѓа ова.
  8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Циркузи. На Емина сите до крајот ќе стигнат, ох боже. Имаат ли уши овие кои гласаат?

Па и Фор Ју се подобри од нив, едно милион пати. Слаби беа сите вечерва, Даниел можел и подобра песна да избере, ама ми се допадна. Тамара ми е фаворит од почеток ама озбилно почнува веќе да ме иритира тоа што очајно незнае да одбере песна, мислам за каде го чува тој глас ?

Eмина значи не замислував дека е волку никаква, објективна била, омг. Посубјективно суштество нема, разбирам кандидати нејзини ова она, ама до тој степен да е пристрасна, па плаче и она и ова жутото пиле, арно му кажа Жељко дека тоа може да влијае на публиката, а и со таа цел е. Бил 13 години ? Eпа нека испадне тогаш, не е шоуто за сожалување. :puke:

На Hipster и SimonaTino им се допаѓа ова.
  9. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Одвратно суштество стана оваа Емина!

Океј е да се бориш за своите кандидати ама оваа мислам дека да и излезеше пиленцето ќе се истепаше со некој. Го претерува стварно! Гуска!

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Мислам дека жирито гласаше така 2:2 за да не си замерат едни на други и оставија публиката да реши.
    Инаку јас веќе одама реков дека овие двајцава босанци од по 13 год. без разлика што малата навистина убаво пее ама местото не и е тука а малиов појма нема од пеење и севдалинките супер му одат, не требаше воопшто да се пласираат.
    Ке видите понатака и таа малата ако дојде во ваква ситуација како овај “жутоклунецов“ исто како него ке се утепа од плачење. Она веќе има плачено до сега и за понебитни работи...и прошлата емисија ке се расплачеше оти матрицата не и се слушаше.
    Мене друго ме зачуди, девојкиве се 4 и сите имаат родители, роднини, комшии, пријатели, школски другари, фанови и сите тие гласаат за нив “пута 4“, значи како за четворица пејачи и пак на крај кога жирито остави да одлучат гласовите на публиката , тие имаа помалку од жутокљунецов замислете.....

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.224
    Допаѓања:
    91.837
    Леле оваа Еминаа жити се шо се замислува бе, ама си може бе моќна си е ,ние ќе си плукаме по неа и понатаму таа ќе си е среќна |( :D

Сеедно ми беше но сепак Харис беше по катастрофален од 4U ...

Па и плаче бееее :fubar: мал бил 13-14 години имал па шо кој к*р ми се занесуваш и скокаш кога продолжуваш понатаму издржи машки а не ми плачи како дете мало ... ау се изнервирав значи ]:)

12. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Не плаче Харис затоа што ќе го напушти шоуто, него, ако го напушти ќе мора во школо.. и јас би плачел xD
    ХАХАХАХА ВРВ! :D

На Lolo5, tace73, BI-44 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Значи аман од оваа Емина веќееееее :@ Океј е да си ги брани ама не и ја можам веќе фацата еј!! Уште па вика и како објективен ментор он беше подобар - жими мајка! Реално не ги сакам многу девојкиве и за Чато ми беше жал ама подобри беа.. И аман Емина, сите имаа по некој во двобој па не се филмаа толку! Си ја утнала професијата, требала глумица да биде !! Не ја можам жими се, само ради неа сакав да испадне Чато за да се спушти малце на земја, инаку стварно ми беше жал. Па се држи за глава после и тоа фацката мислиш ееј леле зар мојот во двобој! Уффф одвратна ми е :@ :envy:

На macka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да, баш имам нешто против неа оти е убава |( Сиротата таа убавина само ќе и остане. Александра мачката имаше убавина, оваа е само празна слика, без тон.
    Ако приметите никој до тој степен не се лигави за своите кандидати, само оваа прави театар. Емина шоу нека се вика место Икс Фактор. Секоја недела, нова епизода, за џабе не глумеше во турска серија :D .

На MarchelineAmaru, Silver.E, iloveyou29 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    И јас мислам дека навистина претерува Емина. Харис е дете ај не можеше да се исконтролира, ама нејзиното однесување се поиритантно и поненормално станува..... деца родени да ѝ се не треба вака да се однесува.
    Инаку, сега уште повеќе не го сакам Харис. Тешка неправда мислам дека беше нанесена вечерва. Не викам дека којзнае колку се добри девојкиве, меѓутоа не им беше сеуште време за излегување, поготово не во дуел со Харис. :tmi: Премногу ми се допаднаа и на песната за спас, воедно ја обожавам и песната..... А Харис, не го коментирам, никако не испеа...... и плачеше бидејќи виде колку се добри и сметаше дека веќе е испаднат, ете му сега остана нека се радува ама ќе видиме до кога, бог да чува.... |(

А Катеринчето пушти гласче сега а? Да се прави паметна знае, а не знае да испее една строфа, и тоа се пријавила на Х Фактор..... можеби е подобро што испаднаа, навистина ќе почнев да ги отсакувам поради неа. А можеби затоа и не ги гласаа доволно. И дефинитивно Катерина изгледаше пресреќно што испаднаа, како со душа да чекаше, не знам ни што се пријавила... за разлика од неа, другите девојки беа расположени за градење кариера. Таа тоа им го уништи. Верувале или не, еден многу влијае за целокупното мислење за една група.

16. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Толку одвратно и препотентно суштество ко емина одамна неам видено, ете и тоа се деси.Неможам ниту органски ниту неоргански да ја сварам, ми се повраќа бре од пластичнава лепотица и тие фацкиве што ги праи како пред свршување да е. :puke: иди истреби се онаму во турција и не се враќај, го квариш цело шоу.! :@
    А иначе сеедно ми беше дали ќе испадне групава или харис, иако од сеа најголема желба ми е во следните лајвови харис и алекс да летаат.
    заради фацките на онаа кучка, секако. ]:)

17. SEKERLEMA

SEKERLEMA Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    408
    Ах бе Чато ако не заплачеше ќе си ги спакуваше куферите, а вака со фора плачка и Емина го колеше го молеше Жељко успеа да спасиш жива глава :lol:

18. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.049
    Незнам зошто сега Жељко го криват,па подобро е вака публиката да одлучи,инаку Даниел е баш кул ;)

19. ivana63

ivana63 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2013
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    229
    Не вреди да се прашуваме и да се туфкаме за тоа како Харис поминал, а 4У летнаа. :x
    Едноставно тоа е тоа. Не дека го бранам Жељко, напротив, воопшто не го поддржувам, ама мислам дека ова го направи со причина, и дека ги избрка 4У само поради тоа шо он сметал дека може да им бидат конкуренција на Даниел и Маид(во овој случај, неговите кандидати :!: ). Си размислувам како јас би постапила на негово место. Само моја претпоставка, да не се разбереме погрешно :!: :wasntme:
    Стварно ич не ми е ќејф шо помина Чато, затоа шо мислам дека доста му беше до тука. :| :^)

Едит: Шо се филмаше Емина на крај, кога ги стави рацете на глава, ќе сака некој да ми објасни? :geek:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Кажувај жиро сметка :lol:
    И јас неможам веќе да ја смислам!! :@

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.