X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    190
    Каде можам да купам карта за x фактор за да одам во публика да бидам??
    Од кај се купува во Сбрија, или има на интернет? :)

2. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Ајде и јас малце да прокоментирам на темава.
    Воглавно никој не ме воодушеви во вторникот.Лоши изведби,добри коментари :x
    Илмица ми беше како право селско девојче со плетенка,неподвижна,уште стомни и фалеа :D
    Алекса тргна како изгубен,а и не се поправи нешто не го бива за играње искрено..очигледно е дека по лепота го гласаат,башка и пее просечно.
    Лукијан, ништо посебно ама далеку ќе догура-мое мислење.
    Чато требаше да лета и школото го чека..се виде какво дете недорасното е мислиш светот му се сруши.Не го оправдувам тоа што плачеше.Со насмевка макар и во пораз,а и нема некој глас.
    Фор ју редно беше..можеби беа подообри од Чато ама таа Катерина ми стана толку иритантна што неможев да ја гледам.
    За Тамара и Алексанра немам некој коментар.Незнаат да кокетираат пред камера иако имаат гла.Во последно време и Тамара почна да ме нервира.Многу се уфилма.
    Маид типичен мамин син-би го пратила веднаш кај мама :D

На bubamara12345 и Toprak им се допаѓа ова.
  3. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Нема мајка.

Иначе за Лукијан,не се согласувам. Мислам дека е просечен и дека нема нешто шо го прави подобар од Даниел, таман работа.. полош е и тоа многу.Даниел е единствен кој досега немал лош настап и затоа е најдобар ама незначи дека ќе победи.А Лукијан сакам да испадни во наредниве 3 лајва. :wasntme:

На Ilinaaa, hermosa и leighton23 им се допаѓа ова.
  4. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
  5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Ич не ми личат бе, што им е на луѓево. :lol:

Прикачени фајлови:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.114
    Да мамин син, ја бара мајка му, нема мајка и му е тешко зошто ја нема да го поддржува и да му пружи љубов и внимание.
    Браво за коментарот. ;)

На rainlover му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jessicaalba7

jessicaalba7 Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    17
    Ајде да му пишеме, ама дали ќе види.... :?:
    Му треба ваква песна!

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.716
    Допаѓања:
    9.454
    Наш Даниел многу јасно дека ќе пише на фановите,се е за поддршка и да го гласаат,но ајде барем се труди да даде максимум од себе,па се допрашува до фановите за песна.
    Aко е вистина тоа за Перчоли дека ја претепал мајка му,жално.Kако и да е ,мене ми се допаѓаше дечкото,ако толку сакаа некој да им пее од Чолич песни,наместо Mаид него да си го земеа.
    A за Mаид ми е криво што мајка му починала,сепак тој си знае како му е во душата.Cе попозитивно мислење имам за него.
    Лукијан не ми е воопшто за х фактор но ајде ќе биде од него нешто,бар за србската естрада.
    Tоа е мојот став ,и немам намера да се контрам со никого :D

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.114
    Па делумно е во право.
    Треба да се натпреваруваат тука со српски/македонски/босански песни, ама потоа треба и да пробаат и пошироко.
    Но тоа само доколку остварат кариера.
    Дали ќе остварат они кариера или не, не се знае, времето ќе покаже.

На Adi888 и Lovely93 им се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Многу катастрофален лајв, па уствари и целото шоу кога ќе видиш е катастрофа :D , скоро сите се просек, освен Даниел и Илма кои стварно имаат глас и што да покажат, ради тоа и Алекса (и тој е просек ама плакнам очи) гледам.Па толку пропусти и од технички аспект, менториве освен Кристина само колку да искоментираат нешто, Емина муабет да не правам, ќе се истепа да може за нејзините.
    Глејте си го Американскиот моментално иде на Фокс и до Judge's House се стигнати и сите имаат неверојатен глас, дури и ме расплака една во boot camp, и уште сега менториве работат со нив.И во групите сите пеат и се вокално усогласени, не тука по еден цела група ја вади, па Харис плаче ко кишна година, Емина дига мишки, подобро Ѕвезде Гранда да направеа, бар ќе се смеевме. :D

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mynameislove

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Добро де,да сум знаела сигурно немало така да пишам не мора одма да напаѓаш.Жал ми е ако е така :(

На eliesaab и makedonkamak им се допаѓа ова.
  12. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    190
    Каде можам да купам карта за x фактор за да одам во публика да бидам??
    Од кај се купува во Сбрија, или има на интернет? :)

13. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Перчоли случајно да не е полош од Mаил.....ххехех каков таков баш е добар, со Mаид горе-доле исти песни им лежат....што е Mаид подобар кажи ми, тој е веке добро познат пејач во неговата земја, те едни исти песни ги врти, што му лежат и веке подолго време ги пее, ај да видиме нешто ново за почеток :) :) никој не е смешен, секој си има право на свое мислење и видување, така да не сте вие компетентни да судите баш на никого....Jас верувам дека доколку Перчоли беше избран за понатаму ке беше далеку подобар и повеке ке се трудеше и напредуваше од Mаид-кој е веке ѕвезда во својата земја од порано. Tој стил на Mаид X-FACTOR ZVEZDE GRANDA преку глава ми е, Перчоли барем ке се трудеше дечкото и бореше храбро до крај. Mаид пред некое време на X-PATROLA одма со тажната приказна, немам мајка , ми недостасува, ок разбирам јас тешко е да живееш и растеш без еден родител, но тој се пријавил да гради кариера таму, не да го жалат луѓево од една страна, а од друга друго.
    немој тука да судите кој каков е, почитувајјте секое мислење, па дури и да не се согласувате со истото.
    http://www.youtube.com/watch?v=KnhQIjJYKaw
    http://www.youtube.com/watch?v=vc1CSjMTE3E

На hermosa и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  14. mynameislove

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Незнам дали е подобар од Маид,ама од Чато со сигурност е :)

15. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    А што тој да не сака само неговите песни да се пеат и во ова шоу,Хари е многу суетен лик тоа го покажа и кога го слушнав на тв кога изјави дека додека бил Тоше жив тој бил најакиот вокал на овие простори ,а после тоа тој бил :x А му кажал некој на него дека Х Фактор е светско шоу кеде снимките од кандидатите на сите земји учеснички во ова шоу може да ги видат секаде во светов,и секаде во светов каде се емитува Х Фактор претежно се пеат познати светски хитови ,а не домашни ако сака да слуша нека го пушти нивниот гранд и таму нека си ги слуша .

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Не дека не го почитувам твоето мислење,ама морам да прокоментирам нешто.Се извинувам за оффтопик.
    Збориш за маид,дека се пожалил дека немал мајка.И викаш дека ти смета дека на тој начин ќе го сожалуваат,а НИКОЈ не се буни за нашион-кој само се жали како му било на градилиште како живеел како работел се и сешто за да преживее.
    Дај бидете малку реални луѓе,не е во ред само дека е наш да си го браниме.

Пс.
    Јас мислам дека овој Чолич го исфрлија со причина,што ке ни е уште еден Здравко Чолич? Кога веќе имаме еден?Детето имаше талент да,ама што ако кога немаше ништо свое,туку само го копираше Чолич.Јас мислам поради тоа што не беше уникатен,тоа е причината за неговото исфрлање.

На Adi888 и Emotional123 им се допаѓа ова.
  17. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Има мајка само што таа мислам дека била негде во странство така некако.Барем јас така го разбрав,на еден од лајвовите кога кажа дека на мајка му ја посветил песната. :)

18. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.114
    Нема, починала пред 10 години.

19. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    804
    Јас како што имам разбрано, мајка му на Маид е почината, а Чато песната од Чолич што ја пееше "Што ти дадох" ја посвети за мајка му, која работи во Германија и ретко се гледаат

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    некако ми изгледа дека емина ги зема овие заради убавина..тој стефан беше добар,перчоли не го зема зашто сигруно нема да може да пее англиски,е тој милош беше одличен ама тоа е тоа ..