Za Lukijan site koga go kritikuvaat deka nisto ne pokazuva na nastapive vo zivo i samo falsira ,vednas go branat so tonot bil los,tehnikata ,ne se slusal preku tv dobro ....i ili odete videte na youtube kako gi pee cover,pa pominaa tolku emisii a toj nisto ne pokaza ,a isto i Aleksa pa i Tamara ,a site se nafrlija na Cato ,ako gledame realno od kaj Emina prosliot live trebase i lukijan i Aleksa da se najdat vo dvoboj tie najlosi bea so mnogu falsevi od site ostanati taa vecer ,a ne 4 U i Haris .E sega Kristina neka cuti koga zirito im go prekutea nivnoto loso peenje
Мене ни 4 ни пак Чато ми се фаворити, сезнае Даниелчо го фаворитизирам, а и Тамара не е лоша. Ама кога се најдоа во дуел сега Чато и 4 кога испадна публиката да одлучи јас може да се каже 100 бев сигурна дека девојките ке поминат. Не ми е јасно баш како може они 4, да имаат помалку гласови од она дете. Значи они се група, а секоја девојка од групата си има свои гласачи, зарем тие се помаллку од на Чато. Го ставив болд делот што ми падна во очи. Они пак си местат како сакаат,после се така изгледа..Кај Младен испадна, зарем она детиштето Чато е поквалитетен вокал ? Ама ете, Младен немасе среќа Емина да му е ментор )
Е сега ваков пост секој може да напише ,и јас која не сум била можам да напишам дека сум била кој ке знае ,па да напишам како што ми одговара сто се случувало таму ...А вакви медиумски шпекулаци и ,интернет .. војни ке има се повеке како ке се ближи крајот на шоуво .А постов не е тешко многу да се претпостави од која страна е пишуван и што му е целта.Посебно оние кои неможат да се докажат на бина со пеење па на овој начин ке се докажуваат
Уште од стартот се сомневам дека Даниел ќе победи, секогаш тие што ги креваат на крај не победуваат. Ете сега почнаа и хејтања спрема него, демек жирито го фаворизирало... Според мене ќе победи Лукијан или можеби Тамара, некако не ми е верно дека македонец ќе победи.
Женава ќе се поремети скроз ако случајно не победи некој од нејзините. Харис само што беше во двобој и иако остана оваа ко да и се откачи нешто во глава и само пишува некои глупости на твитер. Прво немало подобар од Харис во шоуто, аха важи, второ ја прозива Кристина. Не бе не се спушта она на тоа ниво и на нејзин начин, уште подоле е. Ако случајно нешто се деси да не останат нејзините тројца у финале женава ќе заврши на психијатрија, а ако излезе некој од нив во следниве емисии може и нервен слом ќе доживее во живо. Најобјективен и најдобар ментор, дами и господа Емина Јахович. Еве ви ја.
Мене би ми било страв ако почни да мрда, да не наликува на епилепсија.А Емина би ја тужела за педофилија наликува на сексуално незадоволена жена со тие фаците нејзини кога ќе пее некој маж.
http://www.youtube.com/watch?v=_lrSTud6EK4 Очекувам пак да загрми во некое вакво издание.Ова е негов стил кој најдобро му лежи. Што се однесува до Емина,како ментор си е добра,се бори за своите кандидати.Ама па претера бе! Толку драми затоа што Харис се најде во двобој... Па неможе да се споредува со Кристина. Кристина барем знае да даде добра критика а не како Емина само био си фантастичан. Само што го најдов видеово,единствено плавушава изгледа како да и е сеедно што испадна. http://www.youtube.com/watch?v=vlxa05FIICY
tea4e Само да се надворзам на тоа што го пиша за 4У.. Она многу се трудеше многу испеа па се гледа колку и е гајле. Другите даваа се од себе,а она? Ништо само излегуваше на сцена и се забавуваше. -Нема да вложила нешто многу труд па да и биде криво,само се шлепаше
^^Се знае веќе дека таа само излегуваше на сцена како придружба,но барем да одглумеше,мајку му,сите три плачат ,а ова си седи,ништо не ја рецка.
Плавата од 4ју плачеше кога ја исфрлија од номинацијата кога се пласираа на почетокот па после ја вратија и ова сега и е како награда што се врати....тогаш се изнаплака и за сега.....
Наредна сакам Александра Брковиќ да испадне. Убаво пее,ама нема х-фактор. И какви фаци прави кога пее, страшна е А на крај мислам дека ќе останат Даниел, Илма и еден од кај Емина, Алекса или Лукијан.
Исто и јас мислам. Во финалето и јас мислам дека ќе бидат Илма, Даниел и Лукијан. Или Илма, Маид и Лукијан.
Женски денес пријатно се изненадив видов српска фан страна за Даниел. Бидејќи имаше доста коментари на темава како само кај нас бил популарен а,не и во другите земји.А,и новата слика на Даниел на неговата страна ми е прекрасна .