X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Za Lukijan site koga go kritikuvaat deka nisto ne pokazuva na nastapive vo zivo i samo falsira ,vednas go branat so tonot bil los,tehnikata ,ne se slusal preku tv dobro ....i ili odete videte na youtube kako gi pee cover,pa pominaa tolku emisii a toj nisto ne pokaza ,a isto i Aleksa pa i Tamara ,a site se nafrlija na Cato ,ako gledame realno od kaj Emina prosliot live trebase i lukijan i Aleksa da se najdat vo dvoboj tie najlosi bea so mnogu falsevi od site ostanati taa vecer ,a ne 4 U i Haris .E sega Kristina neka cuti koga zirito im go prekutea nivnoto loso peenje

На Emotional123, Isabel и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  2. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    804

Мене ни 4 ни пак Чато ми се фаворити, сезнае Даниелчо го фаворитизирам, а и Тамара не е лоша. Ама кога се најдоа во дуел сега Чато и 4 кога испадна публиката да одлучи јас може да се каже 100 бев сигурна дека девојките ке поминат. Не ми е јасно баш како може они 4, да имаат помалку гласови од она дете. Значи они се група, а секоја девојка од групата си има свои гласачи, зарем тие се помаллку од на Чато. Го ставив болд делот што ми падна во очи. Они пак си местат како сакаат,после се така изгледа..Кај Младен испадна, зарем она детиштето Чато е поквалитетен вокал ? Ама ете, Младен немасе среќа Емина да му е ментор :))

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Е сега ваков пост секој може да напише ,и јас која не сум била можам да напишам дека сум била кој ке знае ,па да напишам како што ми одговара сто се случувало таму ...А вакви медиумски шпекулаци и ,интернет .. војни ке има се повеке како ке се ближи крајот на шоуво .А постов не е тешко многу да се претпостави од која страна е пишуван и што му е целта.Посебно оние кои неможат да се докажат на бина со пеење па на овој начин ке се докажуваат

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.612
    Допаѓања:
    2.464
    Уште од стартот се сомневам дека Даниел ќе победи, секогаш тие што ги креваат на крај не победуваат. Ете сега почнаа и хејтања спрема него, демек жирито го фаворизирало...
    Според мене ќе победи Лукијан или можеби Тамара, некако не ми е верно дека македонец ќе победи.

5. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Женава ќе се поремети скроз ако случајно не победи некој од нејзините. Харис само што беше во двобој и иако остана оваа ко да и се откачи нешто во глава и само пишува некои глупости на твитер. Прво немало подобар од Харис во шоуто, аха важи, второ ја прозива Кристина. Не бе не се спушта она на тоа ниво и на нејзин начин, уште подоле е.
    Ако случајно нешто се деси да не останат нејзините тројца у финале женава ќе заврши на психијатрија, а ако излезе некој од нив во следниве емисии може и нервен слом ќе доживее во живо.
    Најобјективен и најдобар ментор, дами и господа Емина Јахович. Еве ви ја.

Прикачени фајлови:

На De-lovely, mileystar, sweet-cherry и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    Мене би ми било страв ако почни да мрда, да не наликува на епилепсија.А Емина би ја тужела за педофилија наликува на сексуално незадоволена жена со тие фаците нејзини кога ќе пее некој маж. :^)

На lana.del-rey, vetre, Butterfly-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    http://www.youtube.com/watch?v=_lrSTud6EK4
    Очекувам пак да загрми во некое вакво издание.Ова е негов стил кој најдобро му лежи. :rock:

Што се однесува до Емина,како ментор си е добра,се бори за своите кандидати.Ама па претера бе! Толку драми затоа што Харис се најде во двобој... :fubar:
    Па неможе да се споредува со Кристина.
    Кристина барем знае да даде добра критика а не како Емина само био си фантастичан.

Само што го најдов видеово,единствено плавушава изгледа како да и е сеедно што испадна. :^)
    http://www.youtube.com/watch?v=vlxa05FIICY

8. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    tea4e Само да се надворзам на тоа што го пиша за 4У.. Она многу се трудеше многу испеа па се гледа колку и е гајле. Другите даваа се од себе,а она? Ништо само излегуваше на сцена и се забавуваше. -Нема да вложила нешто многу труд па да и биде криво,само се шлепаше :devil:

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Се знае веќе дека таа само излегуваше на сцена како придружба,но барем да одглумеше,мајку му,сите три плачат ,а ова си седи,ништо не ја рецка. |(

На Mosquiita му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Абе нејзе кога не и беше срам така да излегува, ова ич не е неочекувано од неа :)

11. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Плавата од 4ју плачеше кога ја исфрлија од номинацијата кога се пласираа на почетокот па после ја вратија и ова сега и е како награда што се врати....тогаш се изнаплака и за сега.....:)

12. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    163
    Наредна сакам Александра Брковиќ да испадне. Убаво пее,ама нема х-фактор. И какви фаци прави кога пее, страшна е :o :o А на крај мислам дека ќе останат Даниел, Илма и еден од кај Емина, Алекса или Лукијан.

13. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Сликава ја објавила Вања на фб и ја означила Лана
    А јас се си мислам дека е Тамара :rofl:

Прикачени фајлови:

На Lolo5 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    163
    Тамара е, еве под сликата коментирала "o jel moguće ovo? "

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.114
    Па не е ова Тамара?

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Tамара е ,многу си личат со Лана. :D

Сега ја видов и јас сликата ,ознаката не е од Вања.

17. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Епа и јас тоа мислев, ама бидејки Лана беше тагната згрешив :D

18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Исто и јас мислам. Во финалето и јас мислам дека ќе бидат Илма, Даниел и Лукијан. Или Илма, Маид и Лукијан.

19. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    |(

На LittlePinky и tea4e им се допаѓа ова.
  20. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Женски денес пријатно се изненадив видов српска фан страна за Даниел. :wasntme:
    Бидејќи имаше доста коментари на темава како само кај нас бил популарен а,не и во другите земји.А,и новата слика на Даниел на неговата страна ми е прекрасна :inlove:.

На Lolo5 и Ilinaaa им се допаѓа ова.