X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.423
    Допаѓања:
    8.590
    Јас мислам дека Лукијан и Алекса не се ни дотолку сакани, нити обожавани само на нас гледачите ни изгледа како да се, поради форсирањето на Емина.

Мислам дека во финале одат Даниел, Илма, Доктори и Маид.

На LittlePinky, QueenElena, Ilinaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    190
    Каде можам да купам карта за x фактор за да одам во публика да бидам??
    Од кај се купува во Сбрија, или има на интернет? :)

3. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    134
    dobro be marijaz po kolku pati istoto ke go prasuvas gledas deka nikoj ne ti odgovara znaci ne znaeme. najdobro da si prasas na fb stranata pisi im vo inboks valjda kdm ti kazat . izvinete za latinicava od mob sum

На HipHopDance му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.086
    Допаѓања:
    44.358
    За Фор Ју мило ми е што испаднаа...Тие и онаа Александра Секулиќ не знам зошто,многу ме нервираа ,некако како да беа вообразени,според мене. Катерина некако чудно ми пее,не ми се допаѓа баш,а и толку не се истакнуваше во песните.

5. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Ајде и јас да ги искоментирам настапите од петиот лајв :)
    Даниел-Беше убав,солиден настап,ми се допадна еден ова беше од неговите добри настапи. :)
    Маид-Типов многу ме нервираше од самиот почеток,но сега ми е еден од двата фаворити,ми се допадна настапот,но малку е глупаво што пак пее песни од Здравко Чолиќ,се надевам дека наскоро ќе чуеме нешто странско од него.
    Александра-По мое овој настап и беше најдобар,добро се снајде со песната на Ријана.
    Тамара-На повеќето не им се допадна настапот,но мене баш ми се допадна, и стајлингот а и начинот на кој ја испеа песната и она како се насмевнуваше на одредени стихови од песната,а инаку се согласувам дека песната не и беше Dance,но ако гледаме така ниту еден настап во вторник немаше ни d од dance.
    Илма-Секоја чест девојче,преубав глас,преубав настап,единстевно имам замерка за стајлингот изгледа како да е стара жена а не девојче.
    Лукијан-Немам некој посебен коментар за неговиот настап,сметам дека е многу глупаво што воопшто пееше песна од членот на жирито.
    Доктори-И за нив немам многу да коментирам,океј настап,не беше лош,ништо посебно.
    Алекса и Харис-Што може да се искоментира за настап кој на јутуб има повеќе дислајкови од колку лајкови.. :!: Алекса баш негативно ме изненади,беше едно време мој фаворит но повеќе не е...
    Мислам дека 4U иако многу ме нервираат две девојки од бендот,многу подобро пеат и од Алекса а и од Харис,така да сметам дека Алекса веќе наредниот лајв треба да испадне,нема смилса да остане повеќе во натпреварувањето.
    А за Катерина едно Браво што испеа нешто сама,иако беше тоа само еден збор,кој и јас подобро би го испеала. :)

6. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    За следниот лајв чувствувам дека некој од овие ќе си оди: Александра, Харис, Лукијан или Алекса. Онака, мое некое „пророштво“.
    Но, Александрава е жилава, па може повторно да се спаси дури и да остане во двобој. :lol:

7. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Таман се решив да гласам, и излегоа оние кои ги гласав. :D
    За 4U гласав затоа што конечно и го слушнав гласот на плавушата, Катерина мислам дека беше. Некако еуфорична станав, сакав пак да ја слушнам наредниот лајф, но ете... Бидна што бидна. :)
    И за Тамара гласав. Не знам што толку критики слушам за неа, според мене нема направено утка. Баш песната од последиот лајф и одговараше.
    И морам да го искоментирам Харис, не знам што бара во шоуво, воопшто не припаѓа таму. Па и песна од Мајкл Џексон ќе пеел, ма дај. Дефинитивно во последниот дуел помеѓу него и 4U тој требаше да си оди, иако и 4U имаат утки.

8. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Епа грлс нема да има шести лајв....

9. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Зошто???????? :o :o :o

10. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Тие што се запослени во реализација не земале плата 3 месеци и го бојкотуваат шестиот лајв ,веќе учесниците си отишле дома и им е кажано шести лајв ќе нема .Може до вторник ќе се промени ќе видиме..

11. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
    Од кај ти е оваа информација?

12. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Ако сте запознаени ana.rs форумот сличен на овој во иксфактор темата има корисници што се блиску до учесниците :)

13. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
  14. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.064
    Епа веќе претераа :fubar: Ни самите незнаат што прават. Дали они воопшто знаат што значи да имаш емисија Х фактор !? :headbang: Уште да нема шести лајв |(

15. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    Има ли нешто за песните кои ќе ги пеат, се знае ли кои се? :)

16. komitka

komitka Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    15
    Доκтоρи до победа! :inlove: :* <3

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Во вторник НЕМА да има Икс фактор - потврдено

18. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Абе ај доста со овие шпекулации и непроверени информации.
    Никој од медиумите не објави такво нешто, а обично српските портали се први кои што би објавиле ваква вест а сепак не пишува ништо. Сте прочитале некои деца на некој рандом форум што си прават екскурзии на мозок и одма им поверувавте. |(
    Нема така лесно оние од пинк да дозволат да нема 6 лајв шоу, не се секирајте.
    А крај краева и да нема лајв уште подобро. Може е и боље да си се вратат сите дома и да не им гради кариера една таква неорганизирана продукција.

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Само овој вторник ќе нема, од следниот продолжува.

20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    ^Извори блиски од продукцијата ли ти кажаа или работиш во пинк ? Од каде толкава сигурност?