Јас па сега видов дека Лукијан си бега дома, имаше слика клаено на Инстаграм автобуска карта, во недела ќе бега дома ко ќе треба да се спрема за настап во Вторник?
Учесниците одат дома, следната лајв емисија е дури следниот вторник. Болни биле повеќето од учесниците и вработените, затоа ќе нема.
Значи овој чато неможе да игра на сцена лонгета носел,а синојка back stage рипа ко улав... Искрено си го обожавам Даниел ,ама за наша сцена,во икс фактор нема да победи сигурно За таму весељак ми е баш Маид таков човек им треба Ја сакам Илма и Тамара ама и тие ми се за некоја странска музика
Повеќето од учесниците имаат пишано дека се вратени дома, па можи и тоа да е вистина Иначе нареден сакам да испади Харис. Според мене тој не е за ова шоу, мислам дека гласот не му е сеуште оформен и дека уште е мал за вакво нешто. Според мое мислење тој до тука стигна бидејќи го форсираше Емина, а не дека публиката го сака и гласа за него, но тоа е само мое мислење. Лукијан не е ништо посебно на 4 лајф беше добар и изборот на песна и се, ама на минатиот беше катастрофа така да мислам дека и тој нема далеку да стигни Алекса добар е и мој фаворит но мислам дека со песните кои ги пее нема да опстои на Балканот можи тие најдобро му прилегаат но треба да се покаже и со странски песни Доктори добра е групата и мислам дека ќе стигнат до финале само треба повеќе да се потрудат, а имаат и доста обожаватели колку јас шо гледам Илма има одличен глас, но сеуште е мала можеби ќе стигни до финале ама ... Тамара некогаш е добра, а некогаш катастофа така да не можам да се одлучам за неа на аудицијата беше одлична ама сега некако послабо Александра Бркович мислам дека ќе биди наредна за испаѓање после Харис. Гласот и е необичен но не за ова шоу И Даниел мојот најголем фан иако мислам дека нема да победи бидејќи е Македонец сепак ќе го бодрам до крај има светски глас и да не победи ќе си направи некоја кариера
То го знам ама јас разбрав дека после Live Настапите оделе дома оти биле слободни од среда до петок,не вежбале, од сабота било вежбањето. Изгледа можи нема да има не ми е логично Лукијан да си оди дома во недела а вторник има настап. Урош и Армин исто се дома, Урош бил многу болен, исто и Алекса.
Ако нема лајв во вторник тоа ќе биде само уште еден во низата пропусти на организацијата. Не е фер да нема лајв само затоа што имало грип, мислам поглуп изговор неможеа да смислат. Па речиси секоја емисија има некој што е настинат и тоа значи дека воопшто не требаше да настапуваат они, не е фер спрема нив, глупост до глупост од продукцијата. Па демек и вработените биле грипосани, па што ако се? И моите се настинати па идат на работа, на што личи тоа? Се си мислам доколку навистина нема лајв дека ќе е од други причини, има технички проблеми, онојпат емисијата доцнеше, тонците врска немаат, матриците се лоши, Жељко си спрема концерт во Турција, а и на една страна во коментарите прочитав дека вработените во пинк протестираат затоа што не им дале плата па затоа ќе нема лајв, што не е чудно затоа што е општо познато дека тој газдата нивниот е во големи долгови. Како и да јас не верувам додека не прочитам официјална информација, на сител имаше реклама, најавуваа лајв шоу а не емисија, би требало до вечер да се дознае дали е вистина ова или само шпекулација.
На почетокот и јас ја сакав и фаворизирав Тамара... Но, еве поминаа веќе 5 лајвови, ама ништо Вауууу не видов од неа. Своја е, поинаква, специфична, глупости веќе... ************************************************************88 Зошто некои натпреварувачи се жалат: Дури во саботата ја добив песната, а други однапред си ги одбрале своите, сами. Неферски !
Here you are: http://xfactoradria.com/article/vie...gramu-x-faktor-specijal-upoznaj-svog-favorita нема да има! ОФИЦИЈАЛНО
Убаво си пишале луѓето, епидемија на грип, што во превод значи епидемија на немање пари Немале пари, па ајде сега за грипот се фатиле Шала на страна, неозбилно си ја фатиле работава :roll: Ај да е на една земја, де де. Ама бе на 4 земји се прави ли ова ? И не само тие 4 земји, цел балкан, па и пола свет те гледа
Оти не сум изненадена. Оти цело ебано шоу го направија за смеата, го расипаа, и жално и срамно е ова што се случува, една работа која требаше да се движи според светски стандарди, но не бре, ни тоа не се може кај нас балканците, зошто да се може, кога се може да расипиме и уништиме, почнувајќи од ментори до цела ебана организација, ма јебете се цела продукција, срамота невидена сте. Нема да ми текне уште еднаш да гледам некое си второкласно шоу шо ќе се одржува на балканот или па у нашата државичка, арно си знаев со години, шо црна магија ме натера да го гледам ова, само нервози се полнам, пошто стварно се нервирам вака. Пријатно.