Како и да е ако нема тоа ќе биде страшен пропуст и квази организација до немајкаде! Се сеќавам 2009 год.ако не се лажам Шер Лојд беше толку болна на инекции и не можеше да настапува на еден лајв па отсуствуваше зашто беше во болница ама шоуто си продолжи со др.кандидати! Овие ќе кивнат еднаш и се откажува цело шоу... Е таков пристап ако сакаш да бидеш пејач про нема бате!
Прочитав дека Алекса и Лукијан биле болни така да сега се ми стана јасно. Па Еминчето неможе да дозволи нејзините да настапат настинати кога и онака врска немаат па затоа којзнае што се направила само за да се помести шоуто. Абе гарантирам дека она замешала прсти. Илма, Даниел, Тамара, сите беа болни ама они се помалку битни, не се откажува шоу заради нив, ама заради овие лигушиве се е можно. А и пиленцево нејзино може уште е под стрес од минатата емисија па ќе му треба време да се соземе до следниот вторник. Ја гледав сега репризата и незнаете колкава желба имам сите три пилиња липајќи да го напуштат шоуто!
^^ Не се само Алекса и Лукијан болни Болни се дел и од Докторите, Урош и Армин. Uros Turkulov 17 hours ago Iako sam bolestan i imam temperaturu,groznicu,kasljem,sslinavim itd, ipak je lep osecaj biti kuci u svom krevetu
Да, јас баш се зачудив, Лукијан имаше на Инстаграм слика од автобуска карта накај Бања Лука, си помислив викендашки, ама ете
Pa neli Daniel i Ilma vtoriot live bile bolni duri Daniel i vecerta pred nastapot imal seuste visoka temperatura ,pa nastapuvaa so bolni grla i visoki temperaturi
Не ми е јасно зошто тогаш се емитува рекламата за во Вторник со почеток во 21ч на Сител. Се надевам дека ќе има Х фактор, бидејќи Вторникот за тоа ми е резервиран.
^^Нема да има ,потврдено е. Барем ќе си се видат кандидативе со домашните. И да,Сител треба да не ја даваат рекламата... Прееска кога ја гледав репризата се изначудив. Најпрвин со тоа како Харис влезе понатаму а после и со рекациите на Емина.Кристина изгуби уште една група и мирно го поднесе тоа, а Емина само затоа што пиленцето завршило во двобој доживеа стрес,и тоа голем.
Нема да има во вторник мутат нешто овие http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=4D59713BD88F314691E5BF9A3B9C30C7
Gledaju ga ,ne trepću, Eh, šta su ti žene, Sve na njegov ,,ZIN“ , Sada seku vene. ... Ko je mentor,pa vas takve, U grupu sad stvori ? ,,NISTE NEKI MAJSTORI VEĆ MOJI DOKTORI „... Na podijum kada stane, Kao gorska vila , A žiri tad kaže , ,,SVE SI NAS RAZBILA „.... Kako dobro pevaš, Vidim i ja sama, Pa ti zato kažem, ,,TI SI ČOVEK DRAMA „.... U žiriju sujeta, A i svađa vlada, Hej ti mladi čoveče… ,,GDE SI TI DO SADA „ ?... Neko kaže OK ,HVALA, A ima i plača, ,,A ŠTO TI JEDEŠ PESME KAD IMA KOLAČA „?... Sedi lepo u fotelju, I udobno smesti, Jer će novi takmičar ,,TEBE DA IZMESTI „... Pa sad svima ponosno Takmičara hvali, Vidiš…,,KAD ON PEVA ON PROSTO RAZVALI „.... Svi pogledi uprti su U predivnu bluzu, Ko je to izazvao ,,KRISTININU SUZU“ ?... Svi gledamo tv, Rejting sada raste, Zaslužne su za to ,,OČI EMINASTE „.... Ko sad ima X faktor, To niko ne zna, Sad pevušim sam u kući ,,LUDAK KAO JA „ !...