X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    се разочарав, што ке гледам сега во вторник? а едвај чекав да дојде вторник ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ехххх

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    А може дека босанското гласачко тело кое им го полни буџетот и салата во која се снима, во моментов е дефокусирано во однос на шоуто и имаат попаметна работа да одат на протести па им спрпало и одложиле. :D

Ова се мои хипотетички глупости, ама кој да ги знае. Ова со грипот е замачкување очи.

На gothchick, anuskaNESTLE, bubamara12345 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    ДА ви кажам дека наредни за испаѓање се Александра Б. И Харис..

4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
    Убаво си вика женава!

ODGOVORNA SAM ZA ONO STO KAZEM, A NE ZA ONO STO DRUGI CUJU

E, ovako. Posle nekoliko dana razmisljanja sam shvatila da mi ne pada na pamet da dopustim ikome da od mene pravi nesto sto nisam. Takodje mi je malo muka od zloupotrebljavanja cinjenice da posao sudije X faktora radim onako kako je pozeljno da se on radi- davanjem iskrenog misljenja.

Poslednjih dana me uznemiravaju lazni naslovi, iskrivljene reci, nepostojeci konteksti, i na kraju, ali ne i manje teski za podnosenje, militantni fanovi Emine Jahovic.

Apropo cele price o "prozivanju Emine", "Kristininih ponovnih provokacija", i ostalih izmisljotina-
    da se podsetimo zajedno na sekund sta sam ja uopste rekla/izjavila?

"Svi znaju koliko od pocetka podrzavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u LIVE emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne desava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to lezi kod njegove mentorke koja po mom misljenju nije prepoznala sta Harisu najbolje lezi i u cemu je najbolji, a to jeste jedan od vaznijih zadataka mentora".

I to bi bilo to sto se tice pominjanja mentorke Harisa Cata u mojoj izjavi. Kazem "mentorke Harisa Cata", jer sam je iskljucivo u tom kontekstu i pomenula, dajuci SVOJE MISLJENJE, za sta sam i angazovana. (Usput, sve to isto pricam iz emisije u emisiju vec nedeljama, pa niko nije pisao o tome, niti je mentorka Harisa Cata reagovala pisanom izjavom svoje PR sluzbe).
    Bice da se cekao zgodan momenat kao sto je ispadanje jedne od mojih grupa, kako bi cela prica mogla da dobije licni ton i bude bazirana na napadu moje nekontrolisane sujete.

Elem, ovu moju izjavu razni tabloidi su iskrivili i pretvorili u moje VREDJANJE, PROVOCIRANJE i PROZIVANJE koleginice iz zirija Emine Jahovic.

Sa druge strane, moja koleginica iz zirija Emina Jahovic je, i pored svog iskusnog PR menadzera, kao da se prvi put susrece sa tabloidima i nacinom na koji oni iskrecu stvari, naivno oberucke prihvatila kontekst u koji je moja sazeta i precizno formulisana izjava na silu ubacena, i preko svoje PR sluzbe poslala "odgovor".

I sama spinujuci pricu u pravcu toga da je moja izjava napad na njen lik i delo , nadovezala se na odgovor sledecim tweetom: "Dragi moji fanovi,molim vas ne pisite ruzne reci o Kristini...bez obzira na sve u zajednickom smo projektu. Njen nacin nije moj:("

Bez obzira na STA? Na moje profesionalno misljenje o nacinu na koji vodi Harisa Cata ? Ili na spin koji su mojoj izjavi dali tabloidi???

I da, koleginica je u pravu. Moj nacin NIJE njen. Moj nacin je neuvijen, direktan, iskren, i neopterecen zeljom da se svima dopadnem.

Srdacno, sudija X faktora Kristina Kovac

На anuskaNESTLE, Hipster, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    236
    И јас исто |(
    Ама на сител сеуште има реклама дека ке има утре :^)

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Утре ќе има Х фактор,но не елиминации.
    Ќе имало нешто како Запознај го својот фаворит. :)

На sweet-star и Femina777 им се допаѓа ова.
  7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    Мислам нема да има утре, зошто видов вчера кај Лукијан на Инстаграм слика од купен билет Белград-Бања Лука, и пишуваше демек си оди дома.

8. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Јас прочитав дека поради епидемија на грип live 6 е откажан

9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Епа затоа ќе има запознај го својот фаворит,најверојатно нешто како Х-патрола ,која е претходно снимена.

Еве прочитајте:
    http://xfactoradria.com/article/view/sl ... g-favorita

На Elena69221 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
  11. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Сега кажаа и на сител дека утре ќе има специјална емисија а дека следната недела двајца ќе испаднат.

12. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    169
    Болни биле за да настапат,а за да патуваат дома не биле болни ,изгледа не се способни да спремат една песна за една недела па им е потребно повеке време ,пошто некои изгледа ги исцрпеа добро увежбаните песни од од коверите па сега сто ке прават,кои патем и тие ги фалшираа во живо па тонот само за нив беше крив .Ама ајде кој знае да пее видовме дека знае да пее и со болно грло и тоа одлично .Па нека се види кој е привилегиран и фаворизиран ВИСТИНСКИ ;)

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    236
    Утре ке има некоја специјална емисија нешто како x патрола
    А другата недела ке испаднат двајца

14. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    според мене Даниел е најдобар од сите

15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Денес ја видов Снеже водителкава низ центаров на Скопје како шеташе. Отпрвин не ја познав, таква без шминка, бледа во лицето, ужасно изгледаше.

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Затоа,наредниот вторник сите со телефоните во рака и да пратиме порака за Даниел да остане. :)

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Нека не претеруваат, и сред ноќ да ме разбудат би познала дека е мојата најнесакана Тамара. :D

Прочитавте ли што глупост имаше објавено на интернет? Немало Х Фактор да даваат овој вторник, повеќето кандидати имале грип.... а благе везе нема, на ТВ си рекламираат. Боже што не се прави за да им се читаат статиите. |(

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    Утре нема да има х фактор поради таа причина, ќе има нешто кско х патрола мислам дека "Запознај го својот фаворит" се викаше :)

19. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Јас ја видов викендов во city mall. Иста беше како што ја опиша.

20. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    804
    Па зарем во хотелите или вили кај и да се сместени поарно ќе ги гледаат него дома? Колку и да се болни за идење дома верувам дека секогаш ќе можат.Семејството и домот пред се :!: Таму се кариара да прават,ама не па да подгазат се, само за Ilinaaa да не ги критикува и да биде задоволна :)) Не ти го сфаќам баш размислувањето ама и незнаев дека таков стручњак имаме тука на форумот .
    Луѓе сме, се може да се случи како што се и они нормални луѓе.

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.