Ќе има ли вечер,овие на Сител си ја емитуваат рекламата? Сигурно е одложено,да не се некои шпекулации тоа?
^^Сто пати е кажано дека нема да има. Тоа на Сител ја рекламираат специјалната емисија,која ќе е вечерва. Е ајде сега да ве видам,Тамара или Лана ?
Си личат, но никогаш не би ги помешала. Не се до толку исти за да не можеш да ги препознаеш која е која, а оваа е Тамара.
Неема да има.Кажаа на сител после фатмаѓул има карадај, така даа нема шанси да има.Исто така неколку денови уназад тупат дека денес ќе има некаква специјална икс фактор емисија за натпреварувачите да ги запознаеме подобро, а другиот вторник летаат двајца
Јас па разбрав дека рекламираат настапи во живо дека ќе има. Во секој случај, и да нема не верувам дека се работи за грип, може сакаат повеќе време да се спремат.
со тоа Tамара или Лана веке здосадивте, како децана мали сте.....ги направивте незнам какви- еднојајчани близначки? па и да личат или не, тоа ли е предмет на разговор и муабет....ај еднаш-ама 100 пати. како децата од 1 одделение. извинете, нескам никого да навредам...ама ова немам никаква смисла, ова е детска радост....дали личат?
Ај шо ќе нема, ќе нема Х фактор 6 лајв, туку знае ли некој од колку точно или отприлика ќе почне? Најавуваат после тоа Карамај, Карадај како и да беше. И колку време ќе трае да знам да си го испланирам времето..
Јас сега влегувам дома, очекував да ја гледам специјалната емисија, ама нема ништо ни на Пинк ни на Сител. И што е ова за утре што најавуваат на Сител - X фактор Старс? Да не ја преместија денешната емисија за утре? По стоти пат докажаа дека немаат никаква организација. Ќе има, па ќе нема емисија, па болни биле, па што ти знам. За никаде се тие од организацијата на ова шоу.
Има надеж, ќе се гледа. Како шо не сум воопшто одморена, ако почнеше покасно тешко дека ќе го фанев. Шала на страна, сепак фала на информацијата.
Вечерва нема да има Лајв туку X-старс. 6-тиот лајв ќе биде на 18.02 т.е. наредниот Вторник. Вака прочитав на официјалната страна на Х фактор на ФБ.
Па ова е колку да пополнат термин во вторник, они нејќат пари да трошат на лајв денес, а не па ќе трошат пари на некоја специјална емисија со работи што ги немаме видено.