Приметувам дека скоро сите имате замерки на Маид, па реално човекот пее сто пати поубаво од 90% натпреварувачи, јас незнам што толку ги форсираат Алекса и Лукијан..одвратни ми се посебно оној Лукијан што има дебилски одговори.
Мене па Лукијан ми пее најубаво и најубав ми е .... А оние па другите жути пиленца на Емина само гракаат не пеат...
И јас така мислам и се чудам али ај, секој со свој вкус. Се надевам дека ќе биде фер и дека ќе победи некој што стварно заслужува.
Маид неколку пати го утна текстот, но ќе му се прости. Во целост беше добар, само на почетокот на рефренот многу силно викна. п.с тешко му оди изговорот на буквата ѓ.
Незнам каде прочитав рекла-казала дека Емина му организира концерт на Жељко во Истанбул... Епа испадна точно, видов на инстаграм кај неа мало видео од концертот на Жељко во Истанбул, ја пее "несанице". Се е бизнис.
Дефинитивно на Тамара и беше утнат изборот на песни за добри 90%.Немаше простор да се покаже во право светло. Секогаш сум имала добро мислење околу нејзините гласовни способности, но со песната ме осовои! Феноменално и лежи ваков вид на музика, толку лесно ја испеа, ширејки некоја позитивна енергија, а ете видовме дека знае и да игра, да се однесува на настап.Супер е Тамара,незнам зошто многу ја напаѓаа кога факт е дека девојката има екстра глас и стас, а искрено и убава ми е. А за Маид, па дечкото е во топ 5 дефинитивно, покрај Илма,Даниел,Тамара и Александра.И да се разбереме зборуваме за глас и неговиот распон, а не за тело, изглед,фаца,гримаси и сл.
Го гледав американското Х-фактор на Тв,штотуку завршија со Judge's House.Од следната недела почнуваат со настапите во живо.
Е како да не. Глупости живи. Емина, Жељко, Кики и Кристина имаат животи и вон Х фактор, не им зависат животите и нивната кариера и соработка од нивните кандидати на Х фактор. Вака или онака ќе испаднат нема тука што некој да се чува или да и се улизава Жељко на Емина.
inaku imam bratuched shto zhivee vo srbija i mi kazha deka x factor e oddamna zavrsheno tamu i mi reche da ochekuvam da ispadne haris chato i pobednik e aleksa perovich a na vtoro mesto nashiot daniel kajmakoski
Неможе да е завршено, емисиите се во живо значи ИДЕ НАРОД таму на лајвовите...остај рекла казала муабети.
Може и тоа имало удел во откажувањето на лајвот, да имаат време да се спремат. Се им се собрало изгледа. Маид на видеоно со Калиопи рика ко магаре. Се обидува да извади некое гласиште, да се израмни со неа, ама каде бре можеш со Калиопи...
Да ,точно е дека имаа концерт. http://ubavinaizdravje.mk/%D0%B6%D0%B8% ... 0%BD%D0%B5 ^^Реин,па и Жељко кога држеше концерт со Даниел не се откажа лајвот,па сега...