која разлика тоа е кога ке животот ке ти се насмевне--честитки за постигнатиот животен успехот...единствен и неспоредлив а керкаму е навистина убавица...
Во темава се коментира за се,само за пеење и за квалитетите и нивни гласовни не. Како тетки стринки сте, кој со која бил, пикантерии од тој тип не знам како толку многу ве интересираат искрено. Претерано е. Мене Маид ми е добар на настапот со Калиопи, може да се држи со неа горе доле достојно. Калиопи е дива, глас ван свемирски има и ван компарација, реално ретко кој може со неa да пее во дует. Супер што ќе биде гостин баш она од нашиве, реално е една од најквалитетните луѓе кои излегле од кај нас. Ќе зине пак Емина кога ќе ја чуе Калиопи како пее, осеќам
Според мене само Даниел заслужува да победи,и никој друг.Комплетен е.Има глас,изглед,движење,контрола...а сето ова никој друг го нема.Некои се вадат на убавина,некои на глас и тоа е,ама на сите ќе им дојде редот за испаѓање. Илма,тотално исти случај со Tamera Foster ќе биде,тоа гарантирам.Форсирања на сите страни,најмногу прегледи на Youtube,као нешто премлада а премоќен глас,потенцијален победник...И на крај што се деси?Излезе во 8миот лајв,а мислеше дека може да се мери Sam Bailey.Така и Илма,не размислувала на победа,абе ајде.Се гледа дека сака да победи.Да точно сите сакаат,ама реално треба да се гледа дали имаш шанси да стигнеш до финалето,а мислам дека и голем дел од натпреварувачите се преценуваат. X Fаctor никогаш нема да го ставам во групата на шоуа од типот Ѕвезде Гранда,Гранд Парада и остало па и покрај многуте пропусти.За финалето очекувам да биде нешто спектакуларно и досега нешто невидено на балканов,сепак ако знаеле дека неможе сето ова да се постигне,немаше да ја купат лиценцата.
Хахахах ме насмеа . Ете зошто деца не треба да учествуваат во Икс фактор, го сваќаат премногу трагично и емотивно, сигурна сум дека дека на девојчево и било крај на свет.Исто како Ќато кога се расплака... Сепак на тие години не умеат, а и неможат да се носат со таков товар, со големи музички натпревари и исходот од нивното учество.
Mа оставете ова не е првпат да го читам ,ова се тролови да шират шпекулации за да не се гласа за Даниел,секој кој е барем малку паметен ке сфати дека се во живо емисиите
Даниел онесвестува тинејџерки! Ова мислам за денот на вљубените настапувале нешто а видеово го постирала негова обожавателка,не е баш некој квалитет ама да сме во тек со секој настап https://www.facebook.com/photo.php?v=27 ... =2&theater Алал да му е и стајлинг и глас и избор на песна,е со ваква некоја чекам да рокне и на лајв настапите!
Стајлингов на Даниел ТОП ,светски изгледа ,а песнава нешто ми е позната ама не ми текнува ,важно Даниел ја пее совршено ,браво за Даниел за изборов на песнава баш соодветна за ваков ден
Песнава е Breathe easy од Блу, баш Мимс мислам му ја предлагаше да ја пее. Ама супер ја пее, браво, штета што е лоша снимката. И дефинитивно треба да ја пее на некој лајв.
Омг колку е само убав, срце тој Тогаш една феминка рече дека таа песна ќе му одговара на гласот, и му пишав порака ама уште нема видено
http://www.youtube.com/watch?v=3NkSj5Zw0M8 После ова видео ми се потврдија мислењата дека на х фактор никој не работеше со неа за припрема на лајвовите. Секогаш сметав дека девојкава е многу талентирана и сега ми се потврди тоа.
Па да ти кажам право мене баш и не ми се свиѓаше не така како личност,не ми се свиѓаше нејзиното пеење,можеби па и имаш право тоа било затоа што никој и не работел со неа за припрема на лајвовите.Сепак мислам дека има многу поталентирани учесници во шоуто.А исто така има и талентирани учесници што испаднаа на пример Маја новакович.Ептен стварно убаво пееше ама ете излезе.