A koj od Emina ljubimcite pa moze da ispee toa sto Daniel moze da ispee ,pa uste taka so lesnotija da gi peat kako Daniel sto gi pee i plus da peat i da ucestvuvat vo koreografite kako Daniel, tie uste na pocetok na pesnata bez zdiv ke ostanat
Епа затоа и така јавно се теши, ама провидна е во намерите од километар. На крај краева може да им одбере компатибилна песна на нивните гласновни можности и на возраста и пак тоа да звучи малку понормално, ама толку знае и она сирота. Имаат среќа што барем менторката им се труди на сите други начини да ги задржи во шоуто, ама и на таа карта не може вечно да се игра. Оваа емисија типувам дека ќе лета некој од кај неа, затоа што стварно не знам кој друг повеќе заслужува да излезе од овие што останаа. Башка ако не се лажам денес двајца се елиминираат
Зашто бе Gioia, Кики има неколку убави песни, а картиве може да се каже дека се нормална цена, не жалам пари за да го слушнам Даниел како пее во живо.
100 пати е пишано, не се повторувај. Еве го редоследот за вечер: 1. Tamara Milanović 2. Daniel Kajmakoski 3. Lukijan Ivanović 4. Ilma Karahmet 5. Haris Ćato 6. Maid Hećimović 7. Aleksa Perović 8. Doktori 9. Aleksandra Brković
Aјде девојки сите да се активираме вечерва, телефоните во раце и сите да гласаме да му дадеме наша подршка на нашиот ангел. само напред до победа
Мислам дека песната кој Илма ќе ја пее е соодветна за нејзиниот глас и прекрасно ќе звучи. http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M
Мене Кики многу убаво ми пее, не е толку лош http://www.youtube.com/watch?v=d5JgbCD62a4 Многу се израдував за концертоооов
Tоа секако, баш ми се допаѓа неговиот нов стајлинг-срцка ми е сега ама вчера кога гледав икс-патрола, кога го видо коски и кожа е направен човеков, ептен ослабен----од обврски неможе да стигне да јаде кутриот. Jас мислам што и да испее и одбере, на неговиот глас и талент ке му прилега, пее дечково од душа и срце со многу емоции. заслужува победа, најмногу од сите други натпреварувачи. 22222222222222 вечер.
Епа одлично тогаш еве сега имаш шанса да го слушнеш чим ти се допаѓа! И јас би платила пари ама да го слушам само Даниел, искрено за другиве не би платила...ама различни вкусови се во прашање зар не? Мислам дека сите што ќе отидат на концертот ќе отидат заради учеснициве на х фактор особено ради Даниел а не ради Кики! Убаво знае тој зашто ги зима со себе Јас му знам 3 песни на човеков,не ми е нешто баш ама добро поштовање за него секако!
Ми се допаѓа изборот на песни вечерва,најмногу на Даниел и на Илма . Плус Калиопи наша ќе биде гостин,очекувам добро шоу,белким ќе немаат и проблеми со озвучувањето. Туку на еден друг форум читав за Даниел демек намерно се правел скромен,наводно бил волк во јагнешка кожа.Објавил само дека ги напишал песните кои станале хит,на фејсбук кога му честита роденденот на внукот,му напиша да стане пејач. Јас на ништо не верувам,освен на талентот на Даниел,и баш е сладок и има харизма.Aма миленик ми е Aлекса А сакам Бркович и Харис да испаднат(за жал имам лошо претчувство за Aлекса ама ај ќе видиме),дури и Харис во патролата сам си призна доста му е до тука,со оглед на годините
Па сега и јас кога би имала избор би платила и отишла само на концерт на Даниел и него само да го слушам а и да го гледам цел концерт ,ама дотогаш може и оваа варијанта ,другиве учесници се веке видено стопати досега ,ншто посебно
Изгледа ќе одам на концертов што ќе биде но дали некој знае од колку саатот е? Јас лично највеќе заради ТАМАРА и ЛУКИЈАН ке одаам
Ермоса ,не мора некој да ми кажува каков е Даниел а и за било кој друг ,зашто кога пее Даниел може да ја осетиш неговата душа ,емоција ....такви чуства не може некој да ги фингира ,еднаставо или некој те допира во срце со неговото пеење ,емоции,појава т.е харизма ...или не ,тоа човек или го има или не ,неможе да го глуми или учи,се раѓа со тоа исто како што се раѓа со талентот за пеење
Е поубава песна не можел да одбере Даниел, мислам дека ќе му одговара највеќе од сите досега што ги пееше. Едвај чекам..
Де нешто да ве прашам во врска со концертов ( http://kurir.mk/magazin/scena/148344-Ko ... -vo-Skopje ). Немојте да ми се смеете ако прашам нешто глупаво, не сум била никогаш на концерт. Може ли да ми објасните шо значат овие трибина, партнер, вип трибина и фан пит?
Дека ова се однесува на мене,прееска бев од телефон и ми кочеше едвај и тоа го пишав,а кога више си пишала нешто,немаше ништо да ти биде ако одговореше,само наоѓате причина да критикувате.. Иначе не ја знаев песната,ама убава е и мислам дека Даниел убаво ќе ја испее