косана од снеже како метла од вештерка тамара добра беше ама јас мислев дека ќе заспијам додека ја слушав...
Тамара супер ја долови песната,емоциите и се јака страна,секогаш ги покажува.. Даниел си има убедливо прекрасен глас,ама не му треба смеењево,песната е доста емотивна за таков израз..Не ми се допадна премногу..
Тамара НАЈУБАВО пееше !! А тука некаде е и Даниел.. А иначе незнам што им се сличува со фустаниве...Особено на водителкава...
Жељко се лути зашто Даниел ја променил песната, е не бе ќе ја пее Дрска жено плава Не е секој турбофолкерска душа бе желка една
Браво за Даниел што ја сменил песната и што си пееше тоа што мислеше дека треба. Му требаше ваква песна, он е во тек со фановите, знае што треба да пее и добро е што си држи до своето.
Даниел си е Даниел, кој ако не он. Растура човеков, каков глас има ауууу... А коментаров на Жељко беше под 0. Нека тера он концерти, па ќе се лути после.
Karina морав да се насмеам за ова желка,многу ми дојде смешно кога го прочитав...инаку да,се сложувам со тебе. Даниел супер беше,песната одлично му одговараше.
Колку задоволно се смешкаше Даниел додека пееше Убавина .... а аплаузот што цело врме грмеше беше и голем + за него (така мислам де)
лукијан пак се влече на карта-све моје зоре (тој стил) -досаден си дечкооооооооооооо ауу никакво однесување нема на сцена
Не само на сцена и позади сцена,не ми се допаѓа и многу се во облаци со Алекса Перовииич Spoiler како што би рекла Емина