А сакав да прашам, што е со дискусиите по интернетов дека Кајмакоски се глуми себе си? И на други форуми дури има и теми, та дури и некои познати виртуелни фаци по социјалниве мрежи затераа зафрканции на негова сметка по тоа прашање? Јас не разбирам како може некој да почуствува дека неговата суета е загрозена од личност од која не би требало. Сериозно не разбирам... ако седеле, пиеле и мезеле, па нешто знаат, ај да сфатам...ама вака... А се тврди дека еден Лешоски не го познаваме и дека го напаѓаме на име на неговата личност,а не неговата поезија( ахам), а сега се случува чинам истото?
Ах,ама му ја залепи Жељко,го скрши Ептен ми е мака што Лукијан се осврнува на такви песни,ама тие му лежат.Сепак сакам да го видам во финале,чисто оти ми е убав
In your face bitch! Емино мааа, ај да видиме сега како ќе си го испофалиш и добраниш ова постаро жуто пиленце
Лукијан не може да се одвикне од тоа Х пред секој стих во висок тон, така пее ПОСТОЈАНО. Емина не знам што прави со него, го остава дечкото сам свои аранжмани да си прави, а ниеднаш не му спомнала за тоа, веќе е иритантно. Почнаа да го критикуваат и пукна емисијата. Ај бре носете се.
Го спушти малку Жељко со коментарот. Се исти песни и никакво однесување. Вечер нека си оди Лукијан доста му беше.
Со водители како Снеже пропаѓаме...не знае што зборува онаја!Господ да чува!!! *Даниелл самоо напредд...прекрасен бешее
Па редно беше некој критика да даде не може сите како сакаат да си прават. Алал да му е на Жељко за коментарот, а баш ме интересираше Емина што имаше да каже, ама тоа е организација на нивоу...
Оти бе ми е одвратен Лукијан ? Знаете како го доживувам ,како мало дете заробено во големо тело ,како труп ми е па и тоа стилот му е катастрофалееен Значи незнам никогаш не ми се допаднал а вечерва па како што кажа Жељко едвај чекав да заврши ,досаден е ! (не ме тепајте вие шо го обожавате )
Лукијан од негативниот коментар на Жељко доживеал нервен слом, па морале да го изнесуваат со брза помош.
Тоа Жељко!!! Човек на место! Конечно му плесна в лице на утчево тоа што требаше некој многу порано да му го каже.
Што кажа Кристина за Лукијан, баш тогаш се изгуби Сител и пуштија реклами?? Сега гледам на Пинк ама додека да најдам пинк го испуштив коментарот на Кристина ?
На овој линк може да се гледа преносот на х-фактор на пинк тв. Не кочи и не касни воопшто. http://www.femina.mk/out/?id=905d558caa ... %2Ftv-pink