се согласувам со тебе....доста му е неможам да го поднесам веке од филмување и ароганција--ова беше кој високо лета, ниско паѓа
Од Сител прекинаа, ама на Пинк даваат пренос цело време. Само и јас додека да најдам на лап топот, ги испуштив коментарите на останатите...
Па што сакате да го учи Емина кога таа за неа самата не си знае. Од музика поимммааа си нема женава, значи јесте да има глас и сето тоа но не е тоа само што е потребно, потребно е многу повеќе знаење од областа на музиката за да бидеш ментор на некој, а таа го нема тоа знаење.Знае само да се лигиви и да прави подмукли работи како што беше работата со 4У и Харис минатата емисија.....И го плесна сега Жељко на кучката
Вики, одлична ти е идејата ма. Ќе вриштиме сите таму на концертот. Настапот на Тамара ми се допадна, Даниел си беше добар како и секогаш, не беше ништо подобар од претходно, но Лукијан беше според мене фантастичен, што му е на Жељко бе?! И како што сфатив пред да се укочи сликата, и Кристина беше готова да го поддржи. Стварно не разбирам. Ова ми делува мене како некој уговор. Искрено ни јас не го гледав како некој пејач Лукијан на почетокот, ама во последно време неговиот глас, т.е. бојата на гласот ми стана како афродизијак. Има уште некој како мене?
Се сложувам со тебе.Алекса и Харис многу повеќе ги форсираат а според мене Лукијан многу подобро пее од нив .
Даниел совршено испеа На Лукијан колку досадна песна, заспаав ....најлош настап до сега му е според мене ...сега најдоа ли да го прекинат во најинтересното
Лелеееее ќе го даваат Абииии, не ми се верува, сите да го гледате. па и Борџиите, браво бе сителовци, што е ова подобрување. Ете, ништо од критиките за Лукијан.
Шо е работава со Сител телевизија? Не ја губам јас целата вечер за да гледам реклами туку Х Фактор На Жељко не му требаше коментаров. Не дека го бранам Лукијан, ептен досадна изведба имаше, ама можеше меѓу редови да му каже, а не до толку дрско. Мислам дека Лукијан најмногу вреди од групата на Емина. И знае ли некој шо искоментираа за Лукијан?