Лукијан ми е нешто втора верзија од ринглата. Го форсираат како да е којзнае што, мене не ми е ништо посебно. Одвратен. Ќе се заборави брзо.
Епа толко беше од фалењето од страна на Жељко за кандидатите на Емина. Тогаш он ги прати дома 4U, а го задржа Харис. Сега помина концертот во Истанбул и гајле му е, не му треба веќе Емина. Ахх бе жеЉка, опасен си
Сакам да кажам... Овие водителките колку се ужаснииииии...Леле кои фризури се тоа на Снеже и таа другата. Па секој пат се катастрофа ама сега се ужас. На оваа нашата тостер фризура и направиле цццц...Стилистите се пропала инвестиција значи. И сите натпреварувачи вечерва се катастрофа во стајлинг. Само оваа водителката Ана супер изгледа.
Леле Илма ама ја сили песнава, ја уништи. Не ја пее секој Агилера, треба да имаш распон на глас за да ја фатиш цела песна. Ги силува високиве тонови, а ниските не ги фаќа. Ужас ми е мене искрено.
Ау Илма, не очекував ваква лоша изведба, ама песната е премногу за неа. И пукна гласот, се збуни на крајот, стајлингот ужасен, како и секогаш...
Илмооо маа тугооо мојаааа, фустанот ќе ти го скратамм , ама прво крајниците ќе ти ги извадам. добра беше
Преееееееусилено, преееееагресивно. Има посебни тонови на кои може така да пее, а не цела песна. Браво за храброста само.
Илма ја извика песнава...не мора да се дере за да отпее нешто... лошо лошо... Жириво дефинитивно премногу и прогледува низ прсти