лелел филмммммммммммм е девојчево, плаче без солзи.......ај шетај мори глупачо една,па се насмеа сега-одвратен лицемеррррррррррр ми се гади
Мене убаво ми испеа, ама англискиот слабо некако. Ајде дете е ... А инаку и Тамара ми беше солидна вечерва, а Даниел феноменално.
Тоа ќе да е, нема да биде интересно ако не се расплаче. Браво за Илма, знаеме дека има преубав глас а како шо гледаме и она плаче ама со поразумна и поубедива причина. Едит: Изгледа сум единствена шо и се свиѓаше како испеа.
не малце туку МНОГУ повеќе.. се спреми да плаче а кога виде дека не ја критикуваат многу се смири на еднаш!
Убаво испеа Илма неможам да кажам не за тоа нема да коментирам ... ама зошто бе во таа косата секогаш значи секогаш е како со зејтин да се миела ,па и таа шишката вечерва ... пред 3 дена мислиш и е правена ,стајлингот кататрофа кажа Кристина се
Она само во огледало можела да се види, ние другите дека сами можеме цели да се видиме со другиот пар очи Затоа и бркот изгледа не си го примеќа, замаглено и е огледалото малце, малце повеќе можда Абе Илма чедо.. И да, стајлингот ти е ужасен и имаш уста да сугестираш дека сакаш нешто поразлично, не си глувонема !
Значи Чато го направија старец од 80 години Време е да си оди,стварно веќе,се гледа дека не е за шоуто
За κонцеρтот што ќе биде бо Боρис Тρајκовсκи на 14 Маρт, у κолκу саат ќе биде аκо знае неκој?. И што значи тоа паρтеρ? фан пит? и вип тρибина? (вип да се запознаеш со нив или...?! Ова пρашувам за κаρтите. Цената на влезниците до 5 март е: трибина – 400, партер – 350, фан пит – 700 и вип трибина – 1000. Ќе пеаат Κиκи и Пилоти исто таκа и Алеκса, Тамаρа, Даниел, Луκијан и Доκтоρи. Моρа да одам!
хаха девојчево уште од почеток ми е малце чудно..незнам зашто толку се потресува жириво за неа ете го и чато скоро исто годиште се па никому ништо а за оваа се тресат се понашаат, изведбата ја пофалија а не ја биваше стварно незнам зашто ама и незнае да се понаша.. аман нека и кажат да не реплицира што вика мими123 и незнам зашто ама до сеа ништо не ме допре сите ми беа на нивоу ништо посебно (незнам до крај што ќе биде)
Није хтјела, фала Богу. Паметна била. Има огромна разлика во песниве што ги пеат, Stay и није хтјела. И која и да е Маид што ќе ја пее. Тематска вечер слабо. Убаво им кажа за Карли, нека видат како се облекува девојче, срамота бре.