Аман бре со овие плачкиве веќе!! Како да се натпреваруваат кој побвеќе солзи ќе исплаче Еее досадни се.. И овие сител па на најинтересното се укочија, Емина тоа сигурно ургирала да не слушнеме нејзиниот НАЈДРАЖИ што и го критгикуваа И Даниел многу лошо ми беше облечен вечевра, кај со одело и со такви патики Ај бар добро испеа.. Јас сите ги испокритикував Ама сериозно ме нервираат веќе, и најмногу се изнервирав што не слушнав за Лукијан убаво што рекоа, Емина сигурно се истепала
хариссссссссс не си ти за машки песни, пееј женски песни-----ужассссссссссссссссссссссс песнава ја направи ужаснаааааааа
Добро што планираат со 13 годишниов копиљ жити се? Што ќе праат кога за некоја година ќе му измутира гласот? Многу ме интересира...
Нема години бе Желкооооооо, кој полн глас. Ова ти е Џастин Бибер гласче, испод пазува изваден глас. Може да помине само покрај Није хтела.
Желко нешто им се запна на пиленцата од Емина, јас мислам дека вечерва некој ќе лета од нејзината група. Па и време е!
Минатиот лајв Жељко гласаше за Харис (кај Емина) после одржа концерт во Истанбул и и ја мавна рецката на Емина сега ги критикува И Лукијан и Харис ...Е арно и направи..
Добро бе, дали е оваа сериозна? Одвратна една, ај нејзините сите нека се вратат нека пеат, додека не погодат како што треба. Треба да и го забранат тоа. Што се нејзините, посебни нешто? Или ај она нека стане нека испее место него. Идиотизам.
Што се однесува до мене да може сите тројца од Емина заедно во една вечер да испадна со се неа би било супер. Затоа што и љубоморам оти е најуба.
Емина вечито мисли да ги вади со акапела пеење. Го направија пуздер оној со тиковите Ај сРчи Перо, па го тераше акапела да пее, сега пак. Ко да не знаеме како звучат. Дај ма гроу ап, жено божја.
Леле на оваа Емина преку телевизор ќе и влезам со бокс Што го форсираш детето брее, не испеа убаво, и песната ја утна еееј!!! Ај чао дома нека си иде, и ти со него! МРШ!