Што е со овие утепаниве бе?Лесно е да седиш пред телевизор и да изиграваш судија.Даниел испеа прекрасно овие очигледно го изгубиле слухот.
Значи оваа Емина ми е потполен пример за лигавштина. Катастрофа. Ми иде да и ја искорнам косата. Не знае еден реален збор да каже. Сите би ги пратила дома, и жири и водителки и кандидати, нека ми ја дадат мене колата и доста не мачат
аКО Е емина саглам тогаш и Харис ќе помине вечерва Ги мразам и двајцата Патетични се како човечено Pathetic од Вибер!!!!
Дај нека престане Емина да ги препејува песниве во делот за коментирање, нема да не убедиш дека не беше лошо и пред се несоодветно за едно дете 14 годишно со неизмутиран глас, Не знам што е со жириво, што им се плаши на децава да им даде реален коментар, туку само ги тапка по рамо. Жими Жељко што е настрвен денес да дели критики, оставативе искрено не знам што слушаат.
Лелее мори Емино,кокошка една антипатична,колку сакаш прчи се џабе е,детски глас си е детски глас па ако сака уште 20 пати да повтори рефренот!
Жељко пробува да изведе некоја многу лоша имитација на Сајмон, незнам дали само мене вака ми се чини Настапот на Лукијан ми се свиѓаше, според мене стварно немаше многу фалшови. Значи на какви ужасни настапи на Харис, Тамара и денешниов настап на Илма се восхитуваа што стварно не очекував толку негативен коментар за Лукијан
Минатата недела се говореше за расправиите помеѓу Кристина и Емина...Ми се чини дека таа недела ќе се зборува за расправиите на Емина и Жељко... Емина виде дека не ја испеа убаво песната па ајде уште еднаш рефренот да го испее за Жељко да види дека го пее со полн глас...Не ти пали веќе тоа женоо...
Не си ,и мислам дека со ова Илма покажа дека стварно за едно 13 год. девојче е многу голема манипулаторка , бидејки ова такозвано плаченје без солзи бесше да покаже као она ете ги разбира и текстовите на англиски ,засто имаше критики дека не знае што пее не внесува емоции кога пее на англиски
Абе ја гледам од прееска и се чудам дали е Мајли! Баш ,ама баш ме потсеќа на неа. А јас мислев дека само Мајли излегува по гаќи на сцена.
ок е Mаид, ама досаден е со овој ист стил, ништо ново..........досаденннннн дај нешто новооооооооооооооо да слушнеме од тебе
Малид ми личи ко да го имитира Даниел во пеење... Оооо што ти беше ова свртување на страна лооол, не си на спот во сала сии. Ајде дома иди си може во кујна полесно ќе се снајдеш со префрлување на микрофонот од една во друга рака...камо да ти паднеше па да изгледаше како со лажица да си играш.
Oчигледно е дека Емина нема одржано доволно концерти во својата кариера, па сега и дојде време да си го покаже гласот. Боже сачувај. Харис исто како минатата емисија, иритита, нека лета шо е можно поскоро. Маид, и лав ју човеку, си ја погодил песната, ама тотално. Иако на аудицијата оној македонецот ја пееше подобро.