А толку многу очекував од Маид, али тоа е.. Баш сакам на англиски да пее, пошто не е веќе интересен со српскиве
Кога Жељко ги спрема децава сите молчат. Кога Емина ќе ги спрема децава, тогаш Жељко изгледа како да сака да и каже: "Емина, те молам собери си ги вересиите".
Маид нека си ги дигне панталоните, трупот му изгледа подолг од нозете И не знам шо му збори Емина на англиски, кога човекот ништо не разбира, само матерни језик разуме Каков фајнл панч, човекот треба сега во бекстејџ да отвори гугл транслејт на мобилен, во дилема е дали го пофали или не.
Прееска си мислев зошто на водителкава и даваат само тесни фустани, ама приметив дека воа и не е баш фустан. Едит, едит: Знам дека сум како падната од Нептун, Марс и цела галксија и дека се последна разбирам, ама може некој да ми објасни шо е целава фрка со концертот?
Спојлер Бојата на карминот на Ана е преубава Ако знае некој кармин со бројче приближно на нејзиниот нека кажува
Добро,само јас ли имам таков впечаток дека Тамара од почетокот глуми лудило ...односно глуми нежна и тивка девојка,фина а уствари е опасна ? Каква тактика за да одиш понатаму ... ич не ја сакам,нека излезе вечерва.
Ајде сега Лигушот со “најубава“ насмевка: Алекса Перовиииииииииииииииич(како што се дере Емина) (извинете "анџели")
Дај ургирај предлог закон да се забрани да се каже негативно мислење против Даниел, по можност со казна јавно бесење Сериозно не сфаќам кој ви е проблемот, секој си има различен вкус и свое мислење и не е во ред на анонимен форум да поставуваш нечии статуси споделени со "пријатели"со откриени имиња. Ако имаш нешто на некој да му кажеш си имаш место, а не да ги озборуваш на анонимен форум скриена зад ник!!! Покрај тоа сум прочитала многу полоши работи од мислење дека Даниел треба нареден да испадне, пример "умри Харис" од личности над 24 години, што според мене е страшно, па не сум прочитала некој ни за нив да рече "утепани"
Од кај ги знаете приватно па да коментирате опасна, неопасна, фина... Се оценува однесување и пеење на сцена, а не карактер зад сцена.
Претпоставувам ова е за моето мислење погоре. Јас не ја осудувам него само така мислам,таков впечаток ми остави уште на почетокот.Во секој случај немаше потреба да го напишеш ова,секој си има свое мислење...така да. . . .
Ајде ја викнале Калиопи да поплаче, пресушија солзите на Емина и Тамара. Може да идат и они две како придружни вокали да се исплачат